Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İkarus Offline Shop Client Source Build Hata

LethalStrikeR

Level 6
TM Üye
Konular
86
Online süresi
1ay 25g
Reaksiyon Skoru
202
Altın Konu
0
Başarım Puanı
149
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 26 Gün
MmoLira
1,027
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba;
İkarus offline shop kuruyorum ama client sourcede build yaparken hata alıyorum. Hata bu;

Kod:
Önem Derecesi    Kod    Açıklama    Proje    Dosya    Çizgi    Gizleme Durumu
Hata    LNK1257    Kod üretme başarısız oldu    UserInterface    C:\Users\ata_o\Desktop\TURKMMOFILES\TurkmmoSF\TurkmmoSF-source\client\Client\UserInterface\LINK    1 
Hata    C1047    '..\..\extern\lib\libjpeg-9dMT.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin '..\..\extern\lib\libconfig++.lib' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin    UserInterface    C:\Users\ata_o\Desktop\TURKMMOFILES\TurkmmoSF\TurkmmoSF-source\client\Client\UserInterface\LİNK    1 
Hata    LNK2038    '_MSC_VER' için uyuşmazlık algılandı: 1800 üzerinde '1900' değeri 'AffectFlagContainer.obj' değeri ile eşleşmiyor    UserInterface    C:\Users\ata_o\Desktop\TURKMMOFILES\TurkmmoSF\TurkmmoSF-source\client\Client\UserInterface\libconfig++.lib(libconfigcpp.obj)    1

Screenshot_5.jpg

libjpeg sürümünden kaynaklı bir hata ama düşürüncede farklı hata alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada libconfig++.lib bunun source dosyaları mevcut.

Son düzenleme:
extern taraflı bir hata ekli bir filesten kontrol etmelisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri