Hangi server olduğunu bilmiyorum yabancı forumda gezerken bi files konusunda gördüm fotoğrafı, indirdim tüm mapleri gezdim objelere baktım ama fotoğrafla alakası yokHangi svde vardı bu köy

m2m de sanki benzer objeler vardı fakat yalan olmasın şimdi, oradan çekip world editörle 0dan yapılabilir.
m2m ile çok uğraştım son birkaç aydır bazı objelerin kullanımlarında çeşitli zorluklar çıkıyo pek önermem o yüzden hazırı varsa birinde paylaşırsa güzel olur.
m2m ile çok uğraştım son birkaç aydır bazı objelerin kullanımlarında çeşitli zorluklar çıkıyo pek önermem o yüzden hazırı varsa birinde paylaşırsa güzel olur.
m2m objeleri iyide heryerde logo var, silmek istesen bilgisayarım iyi olmasına rağmen bazılarını 3dsmax'te açmıyor bile o yüzden sıkıntı birazm2m de sanki benzer objeler vardı fakat yalan olmasın şimdi, oradan çekip world editörle 0dan yapılabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)