Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

M24pro script çalıştırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jesusback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar iyi günler, ben m2bobdaki okey scriptini m24proda çalıştırmak istiyorum.Direk düz boş mantıkla m2bobdaki scripti kopyalayıp m24e attım ama çalışmadı:)(ala ala niye acaba). module mt2pv can not found deyip oyun kapanıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır? m24 kullanmaya devam etmek istiyorum m2boba aşırı soğudum forumundaki gereksiz insanları gördükçe.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar iyi günler, ben m2bobdaki okey scriptini m24proda çalıştırmak istiyorum.Direk düz boş mantıkla m2bobdaki scripti kopyalayıp m24e attım ama çalışmadı:)(ala ala niye acaba). module mt2pv can not found deyip oyun kapanıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır? m24 kullanmaya devam etmek istiyorum m2boba aşırı soğudum forumundaki gereksiz insanları gördükçe.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
M24 deki python loader pasif durumda bildiğim kadarı ile normalde loader fark etmez

ben de m2bobun tanımladığı mt2pv diye ayrı bir kod dizini vardır diye düşündüm, verdiği hata import mt2pv satırında başlıyor.Acaba kendi scriplerinin gizliliği için bu tarz bir şey mi kullanıyorlar gibi yorum yaptım

.py dosyasının en üst satırlarında import mt2pv gibisinden bir yazı var mı yok ise ekleyip dener misin

ben de m2bobun tanımladığı mt2pv diye ayrı bir kod dizini vardır diye düşündüm, verdiği hata import mt2pv satırında başlıyor.Acaba kendi scriplerinin gizliliği için bu tarz bir şey mi kullanıyorlar gibi yorum yaptım
Eğer bahsettiğin m2bobdaki private scripptlerse engellerler bahsetmiş olduğn m2pw osyası olmadan o script çalışmayacaktır normal public scriptlere engel koymazlar genelde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri