Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Başlangıç ipuçları | Death Stranding Bölüm 2

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Başlangıçta BT'lerle savaşmaya çalışmayın


455200062.jpg



Bir BT tespit ettikten sonra canavara saldırmak isteyebilirsiniz, ancak Sam başlangıçta çaresizdir . BT'lere göğüs göğüse çarpışmada zarar veremezsiniz ve başlangıçta onlara gerçek hasar verebilecek cihazlara sahip değilsiniz. Güvenli bir mesafe bırakarak BT'lerden olabildiğince uzak durun ve kaçının . Eğer tespit edilirseniz, kaçmaya çalışın ve Sam yakalandığında kendinizi özgür bırakmaya hazır olun.

BT'leri etkisiz hale getirmenize izin veren ilk öğe (oyun boyunca kilidi açılan birkaç ürün arasından) Hematic Grenade'dir . Şu andan itibaren, sadece gizliliğe güvenmek zorunda değilsin. Onlardan kurtulmak için canavarlara el bombası atabilir ve düştükleri kristalleri toplayabilirsiniz.

İçine girmeden önce nehrin derinliğini kontrol edin


455200078.jpg



Nehir yatağının derinliğini kontrol etmek için tarayıcıyı kullanın . Mavi, derinliğin güvenli olduğu anlamına gelir. Sarı, Sam'in kısmen suya dalacağı ve nehirle savaşması gerekeceği anlamına gelir (L2 ve R2'yi tutun ve dayanıklılık çubuğunun çoğunu boşalttıktan sonra durun).

Kırmızı, çok derin olduğu anlamına gelir . Böyle bir yerde nehre girerseniz ana karakter ayağını kaybedecek ve dere ile birlikte hareket etmeye başlayacaktır. Kargonun bir kısmını kaybedeceksiniz - öğeleri nehirden düştükten sonra alabilirsiniz.

Nehre girmek yerine merdiven veya köprü kullanabilirsiniz


455200093.jpg



Neyse ki nehre girmek asla zorunlu değildir. Gideceğiniz yere giden tamamen farklı bir yol bulmanın yanı sıra, bir merdiven de kullanabilir veya nehir boyunca bir köprü inşa edebilirsiniz . Merdiven, küçük nehirleri geçmek için en iyi seçenektir. Köprü, yalnızca büyük nehirlerde kullanışlıdır.

Önemli bir ipucu, NPC'lerin veya diğer oyuncuların bıraktığı merdivenlere ve köprülere sık sık rastlayabileceğinizdir . Kesinlikle onları kullanmaya değer - kendi PCC'nizi veya kaynaklarınızı boşa harcamayacaksınız (tam bir köprü inşa etmek için).

Özellikle motosiklet sürerken uçurumlara dikkat edin



Sam'in ölümüyle veya en iyi durumda kargoda kaybolması veya ciddi şekilde hasar görmesiyle sonuçlanabilir. Resimde gösterilene benzer boşluklara özellikle dikkat etmelisiniz . Nispeten düz görünen alanlarda aniden ortaya çıkabilirler. Bir aracın güçlendiricisini yalnızca civarda uçurum veya çukur olmadığından emin olduğunuzda sürün ve kullanın.

Bir motosiklet kullanıyorsanız, bir uçurumun veya çukurun üzerinden atlamak isteyebilirsiniz. Atlamalar genellikle başarısızlıkla sonuçlanır - bir yükseltici kullansanız bile, motosikletiniz yeterli hız kazanmaz. Bunu yalnızca "rampa" planlanan iniş alanından açıkça daha yüksekse ve önünüzdeki uçurum oldukça küçükse yapmanızı tavsiye ederiz. Diğer tüm durumlarda, bir döner kavşak yolu arayın ve köprüleri arayın.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst