farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu Valheim - Atabey Boss Nasıl Öldürülür?

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Valheim Atabey Bossu ile Mücadele Rehberi
İnglizce Versyonda Elder Boss olarak bilinir

Valheim Atabey boss'u dövüşü oyuncular için zorluk seviyesinde ciddi bir adımı temsil ediyor. İkinci Valheim Bossu genellikle Kara Ormanın derinliklerinde bulu(nur ve onu alt etmek kolay olmayacaktır!

Valheim'ın Atabey Boss 'u ile mücadeleye Nasıl Hazırlanırsınız?​

Valheim Atabey boss ile savaşmaya hazırlanmak, doğru itemlere sahip olmaktan ve kadim Boss 'un doğduğu yeri bulmaktan ve savaşa makul bir şekilde olabildiğince hazırlıklı olmaktan geçmektedir

Adım 1: Kara Orman'da hayatta kalmak mümkün

İlk adımınız en büyüklerden biridir. Atabey Boss ile olan mücadeleniz Valheim'de Kara Orman'nın derinlerikte gerçekleşir. Kara orman yeni oyuncular için zorlu bir ortamdır ve hayatta kalmak için doğru ekipmana ihtiyacınız olacaktır. Aşağıdaki öğeleri satın almanızı tavsiye ederim

• Bronz zırh tam bir set
  • Bronz Bir Kalkan
  • Bronz Bir Balta
  • Güzel Bir Yay
  • Bol Yiyecek
İlk etapta bir kazmaya ihtiyacınız olacak Kazmayı küçümsemeyin bu Boss mücadelenize giden ilk adımınız olacak unutmayın ilk adımlar her zaman değerlidir. Cevheri eritip metal aletler ve zırh ürettiğiniz anda muhtemelen Atabey Boss'u ile savaşmaya hazırsınız.

Adım 2: Atabey Boss'un Doğduğu yeri bulun

İlk adımınız Kara Orman bölgesinin bir yerlerinde Kadim Boss'un doğduğu yeri bulmak olmalı. Eğer şanslıysanız bölgede size yerini gösterecek olan bir mezar odası ve mezar odasının içerisinde bir rün taşı keşfedeceksiniz. Bu mezar odasında gerçek bilgiyi bulamayıp yanılmanızda mümkündür.

Valheim yaşlı patron eski tohum mücadele ve çağırma

Greydwarf yuvaları (sol üst) size kadim tohumlar verecektir (sağ üst). 3 adet kadim Tohumunuz olmadıkça (sol altta) Atabey Boss'u çağıramazsınız. Üç adet kadim tohumu feda ettikten sonra sadece birkaç saniye içinde (sağ altta) kısımda ortaya çıkacaktır.

Adım 3: 3 Adet Kadim Tohum Bulun

Sonra, göreviniz üç kadim tohum bulmaktır. Kara Orman'daki Greydwarf yuvalarını yok ederek bu itemleri en kolay şekilde bulabilirsiniz. Bu yuvalar mor bulutlarla işaretlenmiştir onları hızlı bir şekilde yok edin, aksi takdirde yumurtlayan düşmanlarla hızlı bir şekilde boğulabilirsiniz.

3 Adet kadimTohumuna ve Atabey boss'un doğuş noktasının konumlarına sahip olduğunuzda mücadele için neredeyse hazırsınız.

Valheim Elder Boss savaş üssü kampı

Adım 4: Bir ana kamp inşa edin

Bir sonraki adımınız Atabey Boss'un doğduğu yerin yakınında bir ana kamp inşa etmek olmalıdır. Mücadele esnasında geniş ve açık bir alanda olmanızı tavsiye ederim. İşte gerekli mağzemeler.

• Tam bir ev (zemin, duvarlar, çatı, kapı).
  • Kamp.
  • Yatak.
  • Bir portal (isteğe bağlı).
  • Bir savunma duvarı (isteğe bağlı).
Eğer ölürseniz yeniden doğmak için yakınlarda güvenli bir yere ihtiyacınız olacak. Küçük bir ana kamp inşa etmek 20-30 dakikadan fazla sürmez ve buna değer.

Adım 5: Malzemeleri Stoklayın

Artık ana kampınız kurulduğuna göre, savaşın kendisi için hazırlanmanın zamanı geldi. Zırhınıza ve Ekipmanınıza ek olarak aşağıdakileri almanızı tavsiye ederim:

• Gıda 75 + HP'ye ulaşacak
  • 200 oklar
  • 3 Eski Tohumlar
Valheim yaşlı patron mücadele savunma

Adım 6: Savunma Pozisyonlarını Hazırlayın (İsteğe Bağlı)

Valheim Atabey Boss'u menzil atışlarıyla hatrı sayılır hasarlara yol açabilir. Doğum noktasını çevreleyen çeşitli noktalarda bazı küçük savunma siperleri inşa etmek kötü bir fikir değil aslında böylece sipere atlayabilirsiniz. Ağaçlara dikkat edin Kadim Boss 'a karşı ilk mücadelemde düzinelerce ağacı kesti, bu yüzden savaşa girmeden önce ağaçları kesmek fayda sağlayabilir.

Adım 7: Atabey Boss'u Çağır

Şimdi nihayet Atabey Boss'u çağırmanın zamanı geldi! Yakınlarda yaşayan düşman olmadığından emin olun mücadeleye dahil olmalarını istemezsiniz! - ve Boss mücadelesini sorunsuz bir şekilde başlatmak için üç adet kadim tohumu feda edin.

valheim20elder202.jpg
Valheim yaşlı patron mücadele saldırı

Ağaçlar Atabey Boss'un güçlü uzun menzilli saldırıları tarafından hızla kesilebilir dikkatli olun!

Valheim atabey boss'u nasıl yeneceksin!

Valheim'de atabey boss 'u yenmek oyunun ilk boss'u Eikthyrnir kadar kolay değil. Yakın dövüş stili ile savaşmayı tercih edebilirsiniz ancak muhtemelen bir veya 2 vuruş yapabileceksiniz. Bu yüzden bir yay ve ok kullanarak uzun menzil mesafelerinde savaşmayı tercih ettim. Bir bonus bilgi olarak söylemem gerekirse Kadim Boss oldukça yavaş hareket ediyor onu güvenli bir mesafeden oklarla pelt etmek çok kolaydır.

Atabey Boss büyük ölçüde üç saldırı kullanır. Eğer yakın dövüş menzilindeyseniz sizi ezmek isteyecektir bu saldırıyı atlamak oldukça kolaydır. Eğer orta mesafeden iseniz Orta menzildeysen seni çevreleyen ve saldıran bazı Kökler kullanacaktır. Baltanı kullanarak bunları hızlıca kesebilir ve alanın dışına çıkabilirsiniz. Uzun menzilde, geniş bir koni çevresi içinde size bir sürü sarmaşık fırlatır.

Saldırgan sarmaşıklar buradaki en büyük tehlikedir ve korunmak çok önemlidir Size önemli miktarda bir hasar verir ve akabinde çevredeki ağaçlarıda keser ve üzerinize düşme tehlikesi olan ağaçlar ekstra olarak hasara neden olabilir.

Menzilde kalın ve ölene kadar Atabey Boss'a makul bir menzilden ok atmaya devam edin. Çevrenizdeki diğer düşman unsurlarda mücadeleye katılabileceğini unutmayın bu yüzden onları rahatsız etmemeye özen gösterin Kadim boss öldüğünde bir sonraki biyoma geçmeye hazır olacaksınız.

Son bir ÖNEMLİ NOT: bir kez çağrıldığında, Atabey Boss yok olmaz bu sebeble sizi mesafelerce kovalayabilir . Bu işe başlamadan önce Kadim Boss ile mücadeleye tam olarak hazır olmalısınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri