Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

IrisPanel Bypass Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RevanCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 457

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Turkmmo Üyeleri;

Birkaç gündür IrisPanel Koruması İçin Bypass Yapmaya Çalışıyorum, Aklımda birkaç fikir var , oyunun kullandığı "ExitProcess,TerminateThread vb" Modülleri noplamak veya tamamen engellemek üzere, ama başarılı olamadım. aceba bunun için bir yöntem varmı ? veya izlediğim yolmu yanlış.

C++:
DWORD K1 = (DWORD)GetProcAddress(LoadLibraryA("KernelBase.dll"), "CloseHandle");
DWORD K2 = (DWORD)GetProcAddress(LoadLibraryA("Kernel32.dll"), "ExitProcess");
VirtualProtect((LPVOID)K1, sizeof(K1), PAGE_EXECUTE_READWRITE, &old);
VirtualProtect((LPVOID)K2, sizeof(K2), PAGE_EXECUTE_READWRITE, &old);
memcpy((LPVOID)K1, (LPVOID)"\x90\x90", 2);
memcpy((LPVOID)K2, (LPVOID)"\x90\x90", 2);

Merhaba Değerli Turkmmo Üyeleri;

Birkaç gündür IrisPanel Koruması İçin Bypass Yapmaya Çalışıyorum, Aklımda birkaç fikir var , oyunun kullandığı "ExitProcess,TerminateThread vb" Modülleri noplamak veya tamamen engellemek üzere, ama başarılı olamadım. aceba bunun için bir yöntem varmı ? veya izlediğim yolmu yanlış.

C++:
DWORD K1 = (DWORD)GetProcAddress(LoadLibraryA("KernelBase.dll"), "CloseHandle");
DWORD K2 = (DWORD)GetProcAddress(LoadLibraryA("Kernel32.dll"), "ExitProcess");
VirtualProtect((LPVOID)K1, sizeof(K1), PAGE_EXECUTE_READWRITE, &old);
VirtualProtect((LPVOID)K2, sizeof(K2), PAGE_EXECUTE_READWRITE, &old);
memcpy((LPVOID)K1, (LPVOID)"\x90\x90", 2);
memcpy((LPVOID)K2, (LPVOID)"\x90\x90", 2);
yanlış yoldasın exitprocess i bypasslaman hiçbir halta yaramaz programın kendini kapatmasını engellersin ama program kendini kapatmadan önce yüksek ihtimal soket kapanıyordur ve buda senin bağlantını koparmaya yeter senin noplaman gereken adresler bunlar değil irispanel de closehandle apisini bloklamanı gerektirecek bişey yok hafızaya veri yazmak için zaten handle lazım sana handleyi çektiysen işlem bitmiştir zaten senin kapatman gerekenler EnumProcess FindWindowA GetWindowText vs. olmalı bunlarıda komple fonksiyonu noplamak yerine call edildiği yerleri bulup 5 byte lık nop koyman yetecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)