noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

CALIKUSU / TEMİZ İNDEX PAYLAŞIMI 2021-02-25

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Hakan,

Başlıkta Açıksız bugsuz yazması neyi değiştirir kişinin bilgisi olup olmaması önemli değil önemli olan bu foruma emek sarf edip konu paylaşması kategoride sende paylaşım yapıyorsun art niyetli olmadığını bilerek bunu söylemek istiyorum aynı kişi senin konuna yorum yaparsa bu şekilde sende aynı karşılığı verirsin güleceksin belki HTTrack ile çekmesi basit olan bir şey evet basit emek verip paylaşım yapan herkesin bu şekilde yorumlamamak gerek.

Daha önceki Başlığı : CALIKUSU / TEMİZ AÇIKSIZ İNDEX PAYLAŞIMI
Şimdiki Başlığı : CALIKUSU / TEMİZ İNDEX PAYLAŞIMI

Umarım anlatabilmişimdir.
yunus çok basit uzatmadan zaten kişiyede söyledim farkındalık oluşturmak başka bir amaç niyet yok ama arkadaş keko tarzı takıldı bende konuşmak istedim gayet basit yoksa kişinin paylaşımını küçük düşürmek veya basitleştirip herhangi bir şekilde alay etmek gibi bit durum söz konusu değil. Problemi çıkaran o keko :)

yunus çok basit uzatmadan zaten kişiyede söyledim farkındalık oluşturmak başka bir amaç niyet yok ama arkadaş keko tarzı takıldı bende konuşmak istedim gayet basit yoksa kişinin paylaşımını küçük düşürmek veya basitleştirip herhangi bir şekilde alay etmek gibi bit durum söz konusu değil. Problemi çıkaran o keko :)
Canım Kimsenın Keko Oldugu yok Amaç internet çağına ınsanları alıştırmak bu forumdan cok ıs öğrenen insan var keko gibi yaklaşmamın sebebi burda cok yorum oldugunu gorup gelip ne gibi bi açık temızledın deyıp ınsan bozmak noldu ne rabet gördün sorunun varsa özelden yaz bana :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri