ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle mrb herkeze benimde çoğu zaman başıma gelmiş bi olay buda daha önceleri çoğu programı açmaya çalıştığımda bu tür hatalar ile karşılaşıodum bunun nedeni bir virüs olabilir yada sistem kararsızlığı bilemicem okadar anlamıyorum ama araştırlamalarıma göre şunlar tavsiye ediliyor maddeler halinde yazıyorum..
* Visual C++ son versiyon. indirip kurun..
* FrameWork 3.5 indirip kurun..
Olmuyorsa! Altakileri mutlaka uygulayın.
*Msn kapatin ve başlat'tan çalıştıra şunları tek tek yazın.
*Ekran kartı modelini seçin ve driverinizi indirip kurun kurmadan önce eskisini kaldırın sorun çıkartabilir.
Nvidia için Buradan.
Ati için Buradan.
Not: Ati ekran kartı kullanıcıları driverini kurmakta zorluk çekerse DriverSweeper isimli programı internetten araştırıp kurun ve ati ile ilgili ne varsa silin daha sonra indirdiğiniz driveri kurmayı deneyin herangi bi problemle karşılaşıcağınızı sanmıyorum.
* Directx 9.0c subat 2010 indirip kurun..
*Mutlaka indirin PhysX
Bu yukaridaki işlemleri mutlaka sırasıyla deneyin.
*Bilgisayarın düzgün çalıştığı bir zamana sistem geri yükleme yapın. (başlat, tüm programlar > donatılar > sistem araçları , (sistem geri yükleme) adımları takip ederek işlem yapabilirsiniz..
*Hiç biri olmuyorsa son çare olarak format atmanızı tavsiye ederim. tüm güncellemeleri ve driverlerinizi kurun..
ilk iki yıldız 3 haric ondan sonraki 4 yıldızı format çektikten sonra aynen uygulayın Format çekenler içindir.<