Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ws map ışınlanma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir map çizdim bu mapa quest falan hazırladım düello için ancak bu mapa bir yerden engel var ışınlanmamı engelliyor. Mapı sıfırdan yapmadım. Işınlanıyorum direk şehre atıyor gm çarını atmıyor diğer çarların girmesine izin vermiyor kolay bir şey ama ara ara kafam durdu. Aslında mapı farklı indexle farklı kodlarla ekledip çözerim ama olan şeyi düzeltmekten yanayım tekrar neden ekleyim diyerekten konuyu açıyorum :) Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum ve aramaya devam ediyorum...

Eski turnuva questleri silindi.
Timerler silindi.

Eski maptan görüntü map bu :
LtVVQe.jpg

Son düzenleme:
Quest farklı fileste aktif kullanılan quest saat 9'da 300 onlineye turnuva yapıldı dün questi ayarlayıp arkadaşın sunucusuna attık questlik bir sıkıntı yokta şimdi farklı bir index kodu oluşturdum aynı mapa sorunsuz oldu map indexine engel atılmış bir yerden ama hala anlamadım nerden.
Srcden bı kontrol et belki src tabanlı İndex engeli atmış olabilirler

O questlerde girişleri event flagdan çekiyor onunla alakalıdır ama arkadaşın da dediği gibi srcden bir engeli olabilir veya farklı bir questin içine when login with map.index xxx and get event flag pvp!=1 then
warp to willage
vs tarzında bişey vardır mutlaka hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri