noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

HouseoffNightMt2 REZİLLİĞİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaan7799
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 179

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar HouseOfNıght MT2 reklami icin hepinizden özür dilerim öncelikle .
Okadar reklam werdim falan hepsi icin özür dilerim. oyunda Neferet Tl bozuntusu evet acıklıyorum Ofhuela mıdır nedir sawasci muholu cleikli ! o daha 36 lwlken gm 86 yapti itemlerini ckrtip werdi parsini 1 t werdi soruonuz ya dio yok parayla aldim bilmem ne hepsi yalan.! antisansur ninja war ya zehr klci kralyet celk fln hepsi neferetin werdigi itemler. halada weriolar. Pis Pis is cewiriolar siz adam gibi npcde celik yok gidip 100 saat kasionuz onlar hemn celik falan alıyolar neyse sizin kararınız ben werdiğim reklamlar icin özür dilerim oynamaya degmez adamlara edit weriolar item weriolar yani pisman olrsunuz .:ka24::ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri