Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Valorant 216 Hatası

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Valorantta güncelleme geldi sanırım yeni skinler gelmiş Failled to create process last error code:216 hatası veriyor pacher dosyasında

Çözüm
Merhaba;

Yönetici aynı sorunu yaşayan oyuncuların çoğu için sorunu çözdüğü için oyunu çalıştırın ve anti-virüs korumanızın oyuna müdahale etmediğinden emin olun.

Bu çözüm olmaz ise,

Valorant'ı yüklerken eğer “Failed to create process. Last error code: 216hatası aldıysanız sebebi bilgisayarınızın işletim sisteminin 32 bit(x86) olması. Çözüm: Bilgisayarınıza format atarak işletim sisteminizi 64 bit (x64) yapabilir ve Valorant'ı yükleyebilirsiniz.
Merhaba;

Yönetici aynı sorunu yaşayan oyuncuların çoğu için sorunu çözdüğü için oyunu çalıştırın ve anti-virüs korumanızın oyuna müdahale etmediğinden emin olun.

Bu çözüm olmaz ise,

Valorant'ı yüklerken eğer “Failed to create process. Last error code: 216hatası aldıysanız sebebi bilgisayarınızın işletim sisteminin 32 bit(x86) olması. Çözüm: Bilgisayarınıza format atarak işletim sisteminizi 64 bit (x64) yapabilir ve Valorant'ı yükleyebilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri