Hiç Problem değil sana ihtiyacın olan questleri temin edebilirim, ama affına sığınarak şuan çok yoğunum ve dışarı çıkmam gerekli 21:00'dan sonra iletişime geçersem bir problem olur mu senin için ?Paylaşırsan sevinirim gerekli diğer questlerede ihtiyacım var
Bu arada süreli diyorsun da onu item protodan kendin ayarlaman lazım Limitvalue ile oynayarak seçeceğin kostümün süresini istersen sınırsız istersen 1,5,7,15,30 gün olarak keyfine göre değişirebilirsin.selamın aleyküm 1-105 emek için başlangıç questi arıyorum süreli kostümlü elinde olan varmıdır
estafurllah kardeşim ne demek saol yardımcı olduğun için bekliyorum benBu arada süreli diyorsun da onu item protodan kendin ayarlaman lazım Limitvalue ile oynayarak seçeceğin kostümün süresini istersen sınırsız istersen 1,5,7,15,30 gün olarak keyfine göre değişirebilirsin.
Hiç Problem değil sana ihtiyacın olan questleri temin edebilirim, ama affına sığınarak şuan çok yoğunum ve dışarı çıkmam gerekli 21:00'dan sonra iletişime geçersem bir problem olur mu senin için ?
bekliyorum kardeşim paylaşımıHiç Problem değil sana ihtiyacın olan questleri temin edebilirim, ama affına sığınarak şuan çok yoğunum ve dışarı çıkmam gerekli 21:00'dan sonra iletişime geçersem bir problem olur mu senin için ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)