HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Çok Tuhaf Bir Problemim Var. Yazı İle Yazılamıyacak Kadar Saçma, Bi O Kadarda Saçma Bir Durum. Problem Mikrofon İle Alakalı Ama Duyunca Çok Şaşıracaksınız Daha Önce Böyle Birşey İle Karşılaşmadım Lütfen Yardım Edin Bu İşten Anlayan, Modlarım Adminlerim Arkadaşlarım Lütfen Yardımcı Olun İLETİŞİM:
Discord: [CM-DEV]Calxiro's#6836
Acil Desteklerinizi Bekliyorum Mağdurum Şimdiden Çok Teşekkürler <3
Discord: [CM-DEV]Calxiro's#6836
Acil Desteklerinizi Bekliyorum Mağdurum Şimdiden Çok Teşekkürler <3
Lütfen sorunlarınız için Yardım edin, acil vb. başlıklar ile konu açmayalım sorununuzu açıklayıcı başlıklar ile ve konu içeriğinde sorununuza dair hata kodu yada görsel barındırmalısınız ki size faydalı bir çözüm sunabilelim.
Düzeltme şansım var mı ? kusura bakmayın.Lütfen sorunlarınız için Yardım edin, acil vb. başlıklar ile konu açmayalım sorununuzu açıklayıcı başlıklar ile ve konu içeriğinde sorununuza dair hata kodu yada görsel barındırmalısınız ki size faydalı bir çözüm sunabilelim.
Başlığınız için istediğiniz başlığı yazarsanız düzeltebilirim, konu içeriğini kendiniz düzenleyebilirsiniz.Düzeltme şansım var mı ? kusura bakmayın.