kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Yayın açamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan richards12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar telefonu bilgisayar yansıtıp yayın açıyorum yayın hareket dahi etmiyor ekranı düzgün yansıtıyor ama donma problemi var 7.50 upload var bilgisayar mı çok kötü anlayamadım

Çözüm
Bilgisayarınız ile telefonunuz arasındaki etkileşim yavaş algılıyor olabilir. Bilgisayar ile telefon arasındaki kablosuz hız uyuşmazlığı yaşanıyor olabilir. Wifi aktarımda problem yaşanıyor olabilir. Yayın geldiğinde donmalar, geç tepkimeler veya hareketi algılayamama oluyorsa uyuşmazlık sorunu vardır. Bunun net bir çözümü bulunmamakta. Bu ekran paylaşımları için ek programlar var fakat kullanıcıların çoğunun olumsuz sonuç aldığını öğrendim. "Ek olarak Pc'nizi yoracağı için ekran aktarımları pek oyuncular arasında önerilmiyor."

İnternet hızınız iyi ise problemin kaynağı üst kısımda yazdıklarımdandır. İyi forumlar dilerim.
Bilgisayarınız ile telefonunuz arasındaki etkileşim yavaş algılıyor olabilir. Bilgisayar ile telefon arasındaki kablosuz hız uyuşmazlığı yaşanıyor olabilir. Wifi aktarımda problem yaşanıyor olabilir. Yayın geldiğinde donmalar, geç tepkimeler veya hareketi algılayamama oluyorsa uyuşmazlık sorunu vardır. Bunun net bir çözümü bulunmamakta. Bu ekran paylaşımları için ek programlar var fakat kullanıcıların çoğunun olumsuz sonuç aldığını öğrendim. "Ek olarak Pc'nizi yoracağı için ekran aktarımları pek oyuncular arasında önerilmiyor."

İnternet hızınız iyi ise problemin kaynağı üst kısımda yazdıklarımdandır. İyi forumlar dilerim.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri