Borderlands 3 Bounty of Blood DLC İnceleme

S3MB0L

𝖎𝖇𝖗𝖆𝖍𝖎𝖒
Konular
126
Online süresi
21g 46275s
Reaksiyon Skoru
191
Altın Konu
13
Başarım Puanı
139
TM Yaşı
7 Yıl 7 Ay 21 Gün
MmoLira
1,973
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Borderlands 3 için yapılan son birkaç iyi ancak pek de büyük olmayan genişletmelerden sonra, Bounty of Blood'ın şüphe gölgesinin ötesinde, şimdiye kadarki en sevdiğim Borderlands 3 DLC'si olduğunu söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. Aslında, bunun 2012'de Borderlands 2'den beri en sevdiğim Borderlands olabileceğini söyleyecek kadar ileri gidecektim. Hikaye anlatımına yeni bir yaklaşım, sevimli karakterler, keşfedilecek ilginç yeni bir dünya ve tabii ki Büyük ganimetler bir araya gelerek sınırı geçip büyüklükte. İsim, bunun Red Dead Redemption 2'ye bir tür hicivsel yorum olacağına inanmamı sağladı, ancak garip başlığı ve batı temaları, ikisi arasında bağlayabileceğiniz tek nokta hakkındadır. Bunun yerine, bu DLC, Amerikan Vahşi Batı ve feodal Japonya'nın bir karışımı olan Gehenna gezegeninde geçiyor. Alışılmadık Doğu Batı ile buluşuyor ayarı, kinayeleri için Batı tarafına çok daha fazla dayanır, ancak Japon esintili mimari inanılmaz derecede iyi bütünleşir ve Bounty of Blood, bugüne kadarki en iyi görünümlü Borderlands 3 genişlemesi yapar. Kökeni Amerikan sınırının ve bilim kurgu fütürizminin birleşiminden ilham alan bir oyun olan Borderlands'in böyle tam bir çember olacağını düşünmek biraz komik. Yol boyunca bir yerlerde, Borderlands, topraklarla ilgili olmaktan uzaklaştığını hissetti ... sınırda, bu yüzden o eski tanıdık hissi, örtükten çok açık olsa bile bir şekilde geri dönmek harika.Hikaye, ilk bakışta bir klişe gibi görünüyor: tam anlamıyla, kasabada yeni bir şerif var. Ana amacınız, Gehenna'nın biyolojik silahlar yapmak için kullanıldığı günlere ait bir tür anıt olan Volkanik Taşı geri almaktır. Başlıca düşmanları, adı kelimenin tam anlamıyla, PAX East 2020'de ilk kez alay edilen düşman benzeri yeni bir dinozor olan Devils'e bindikleri bir kanun kaçağı çetesi olan Devil Riders'dır. zaten diğer Borderlands düşmanlarıyla yapıldı. Hikayenin olağan gelişiminin yanı sıra, tüm yol boyunca ilerlemenize rehberlik eden bir anlatıcı var ve anlatıcı The Liar adında kır saçlı bir dalkavuk harika çalışıyor. Onun replikleri, sahip oluncaya kadar istediğimi bile bilmediğim bir şeydi ve şimdi yeterince alamıyorum. Yalancı da ara sıra ipuçları bırakacak Bir patronla savaşırken, onun zayıf noktasının konumuna birden fazla kez atıfta bulundu ve bana şaşkınlığa düştü, oh evet, beni yönlendirdiği yere gidersem daha iyi olurum biraz hasar verme şansı.

Az ama öz

Anlatıcı ve Bounty of Blood'ın ana hikayesinin bir başka nedeni, mizah söz konusu olduğunda nadiren bazı kısıtlamalar uygulamasıdır. Bu, ondan uzakta herhangi bir şaka olmadığı anlamına gelmez. Buradalar ve kesinlikle genel Borderlands 3 tonuna uyuyorlar. Ancak ana görev olarak, Gearbox mizah üzerindeki frenleri pompaladı ve çok daha yumuşak bir ton için gitti. The Big Lebowski'de daha çok Jeff Bridges ve Dumb Dumber'da Jeff Daniels daha az. Borderlands 3 ile ilgili şikayetlerimden biri, çok fazla şakası olmasıydı. Biliyorum, söylemek saçma geliyor ama beni dinle. Komedi tamamen zamanlamayla ilgilidir, ancak Borderlands 3, durum onları çağırsın ya da etmesin, neredeyse kendi parodi noktasına ulaşan her köşeye ve huysuzluğa şakalaşıyor. Hiçbir birikim yok, sadece vuruştan sonra vuruştan sonra, düşünceli bir birikim için zaman yok. Öte yandan, Bounty of Blood, mizahı besler, onu ne çok büyük ne de çok küçük lezzetli porsiyonlarla doldurur. Bu Goldilocks Şakalar Bölgesi, komediyi orijinal Borderlands'e benzer şekilde çok daha etkili hale getiriyor Her hikaye görevi, yaklaşık altı saat içinde o kadar ustalıkla akıp gidiyordu ki, oynamayı bırakmak istemedim. Ana oyunda ve önceki bazı DLC'de beni rahatsız eden gereksiz dolgu maddelerinin hiçbiri ile tempo harika. Klasik Borderlands 3'ü bir hikaye karakterinin talep ettiği bir öğenin bulunduğu rafı bulmak için 20 adımda yürümek, öğeyi almak, geri yürümek ve karaktere vermek zorunda olduğum küçük bir sahne var, böylece anlatım diyaloglarına devam etsinler. . Bunun dışında hikaye The Liar'ın diyalogundan bir yardımla birlikte ilerlemeye devam ediyor ve sizi hikayeden çekilmekten alıkoymak için doğru zamanlarda ortaya çıkıyor ve rahatsızlık hissetmeyecek kadar muhafazakar davranıyor. Tek hayal kırıklığı, ana hikayeyi yendikten sonra üstlendiğim yan görevlerin daha çok aynı olması. Ganimet iyidir, ancak görevler, hikaye arayışının eğlenceli akışının tam aksine, çekici ve ilhamsızdır. Yan görev yapısı hakkında bir fikir edinmek için ana oyundan kahve getirme görevini düşünün. En azından komikler, bu da bir öğeyi tekrar tekrar getirme ve yerleştirme monotonluğunu bir şekilde telafi ediyor. Görev yapısı yerine yazı için Soapy Steve adında bir karakterle savaşmak zorunda kaldığım görevden özellikle zevk aldım.

Ganimet Toplamayı Seversin

Bounty of Blood'daki seviyeler çok büyük ve keşif için yalvarıyor. Her haritanın ne kadar büyük ve iyi planlanmış olmasından gerçekten etkilendim ve boyutlarına rağmen Bounty of Blood'ın alanlarında gezinmenin nasıl kolaylaştığını takdir ettim. Çoğunlukla ana hikaye için elimdeki yola saplandım, ancak alışılmadık şekilde yerleştirilmiş bir taş yüzlü veya uygun bir şekilde yerleştirilmiş kırık merdivenli bir yer fark ettiğimde, merakım gizli hazineler yoluyla karşılığını aldı. Onlarca yıllık oyun mantığının bana ganimet bulacağımı söylediği yerde ganimetle ödüllendirilmek, çok bariz görünüyor, ancak harika olmayı asla bırakmıyor Hazinelerden bahsetmişken, Bounty of Blood'da bol miktarda ganimet var. Hikayenin bitiminden çok önce turuncu nadir ganimet düşüşleri toplamayı başardım ve son savaş için bu yeni yeni oyuncakları kullanmama izin vermek hoş bir dokunuştu. Bloom Jakobs tabancamın onu şarj etmesi, altı güçlü atışı hızlı, kanlı bir telaşla serbest bırakarak, genellikle alıcı taraf ne olursa olsun ya da kim olursa olsun anında ölümle sonuçlanmasına kesinlikle bayılıyorum. Ayrıca, Sanctuary 3'teki odam için, ana görev yenildiğinde kullanılan ve kullanımdan sonra dekoratif hale gelen bir öğe de dahil olmak üzere bir ton yeni dekorasyonla karşılaştım. Ana hikayeyi tamamladığın için güzel bir ödül. Önceki DLC'de bu kadar çok şey elde ettiğimi hatırlamıyorum ve oyun kozmetik ürünlerinde keyfi bir emici olarak çok sevindim. Ana görevi tamamladığımda maaş günü harikaydı. Büyük kötü adam, yenilgiden sonra bir yığın güzel şey düşürmekle kalmadı, oyun sonrası hemen sonrasında beni neredeyse gözümü yırtacak bir teçhizat önbelleğiyle tanıştırdı. Şu anda, tüm silah yuvalarım inanılmaz yeni turuncu nadir silahlarla ve kendimi altın bir tanrı gibi hissettiren turuncu nadirlikte bir kalkanla dolu ve envanterimde hala onlarla deney yapmamı bekleyen bir sürü var. Gerçekten iyi hissettiriyor, bunu söylüyorum. Aynı şekilde, Bounty of Blood'un hikayesindeki Boss dövüşleri güzel bir tempoda ilerliyor ve asla bunaltıcı ya da solo olma ihtimalinin ötesinde hissettirmiyor. Tasarımcıların aklında olması gerektiği gibi kooperatif olduğu aşikar olduğu birkaç kavga, özellikle de final patronu var! Ancak o zaman bile solo yarışlar söz konusu değil. The Liar'ın beni ana dövüşlerden birinde doğru yöne doğru nazikçe dürtmek için roman kullanımını özellikle takdir ettim. Anlatım beni çok etkilemedi, ancak her ikisinin de genel hikaye ile sorunsuz bir şekilde akarken bana yardımcı olması için yeterliydi. Gizli hazineleri aramak için birkaç kez dövülmüş yoldan çıktım ve oyun süresini yalnızca altı saatin ötesine uzattım. Bununla birlikte, hikayeyi bitirdikten sonra, Bounty of Blood'dan Gehanna'nın sunduklarının yalnızca% 33'ünü araştırdım, bu yüzden ana hikaye bittiğinde yapılacak ve görülecek çok şey var. Bununla birlikte, hikaye sonrası içeriğini keşfettiğim şey, ana arayışla neredeyse aynı yüksekliğe ulaşmadı

Karar

İyi tempolu komedi, eğlenceli patron dövüşleri, kesinlikle sevdiğim bir Doğu Batı ile buluşuyor ayarı ve bazı ciddi yüksek güçlü ganimetlerle Borderlands 3 Bounty of Blood, Borderlands'ten bu yana en Borderlands Borderlands. Evet, bu harika bir DLC. Akıllı ana hikaye, kır saçlı anlatıcının kullanımı ve bazı havalı yeni karakterler, bunları neredeyse on yılda en sevdiğim Borderlands saatlerinden bazıları haline getiriyor. Tazeliğin yan görevlere taşınmasını dilerdim, ancak keşif ve koleksiyon parçaları ve hala çirkin kafalarını destekleyen sayısız getirme görevini telafi etmek için güçlü yazılar var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)