- Konular
- 4
- Online süresi
- 1g 45686s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 48
- TM Yaşı
- 8 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı :SMT
Yaş Sınırlaması : 16-28
İstediğiniz Günlük Online Süre : 8 saat
Aradığınız Özellikler :Avcı, Oyun içi Destek, DC Admin, Sosyal Medya Admin, Ticket Admin, Canlı Destek, GM, Forum Admin,
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : smtoffical@hotmail.com -gfbaydn@hotmail.com,
Diğer / Ek :
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle iyi foeumlar büyük bir ekip kuruyorum bu ekip ciddi bir proje için çalışacak profesyonel bir ekip olacak gerçekten vaktini ayırabilecek kurumsallık konusunda tecrübesi olan arkadaşlar ile ön görüşme yapılacak {CoMa}bigbabuL geri döndü SMT ekibini sıfırdan ve yeniden oluşturuyoruz istediğimiz şartlar; yeterli olgunluk derecesine sahip olup,kendini ve ne istediğini bilen ekip arkadaşları aranıyor. Ciddi projenin ağırlığını kaldırabilecek profesyonel yöneticilerden oluşan bir ekip olacak bundan önceki ekipte sıfır tecrübe ve bilgi varken 45 kişilik ekibi hazırlayıp, eğitip sektöre gerçek yöneticiler hazırladık. Sizde stajyer olarak değil de profesyonel olarak bu işi yapmak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz
İletişim
DC:bigbabuL#5372
GM Arıyorum
Yaş Sınırlaması : 16-28
İstediğiniz Günlük Online Süre : 8 saat
Aradığınız Özellikler :Avcı, Oyun içi Destek, DC Admin, Sosyal Medya Admin, Ticket Admin, Canlı Destek, GM, Forum Admin,
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : smtoffical@hotmail.com -gfbaydn@hotmail.com,
Diğer / Ek :
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle iyi foeumlar büyük bir ekip kuruyorum bu ekip ciddi bir proje için çalışacak profesyonel bir ekip olacak gerçekten vaktini ayırabilecek kurumsallık konusunda tecrübesi olan arkadaşlar ile ön görüşme yapılacak {CoMa}bigbabuL geri döndü SMT ekibini sıfırdan ve yeniden oluşturuyoruz istediğimiz şartlar; yeterli olgunluk derecesine sahip olup,kendini ve ne istediğini bilen ekip arkadaşları aranıyor. Ciddi projenin ağırlığını kaldırabilecek profesyonel yöneticilerden oluşan bir ekip olacak bundan önceki ekipte sıfır tecrübe ve bilgi varken 45 kişilik ekibi hazırlayıp, eğitip sektöre gerçek yöneticiler hazırladık. Sizde stajyer olarak değil de profesyonel olarak bu işi yapmak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz
İletişim
DC:bigbabuL#5372
GM Arıyorum
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,089
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3,931
- DevLira
- 15
Ön ek eklendi.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 13g 83894s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 917
- DevLira
- 0
+
- Konular
- 1
- Online süresi
- 13g 83894s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 917
- DevLira
- 0
Başarılar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)