Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Valorantta Vitrin Hatası

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Son güncellemelerden sonra valorant sık sık vitrin hatası veriyor vitrin açılmıyor 2 gündür destek talebi oluşturdum hiç bir dönüş alamadım

Çözüm
Valorant destek gruplarına ve yabancı oyuncu gruplarını tarattığımda bu hatayla karşılaşan hiç kimseyi bulamadım. Büyük ihtimalle sizin şansınıza böyle bir hata ile karşılaşmışsınız. Büyük ihtimalle destekten geri dönüş alamama sebebinizde budur. Oyun destek ekibi hatayı tarıyorlar olabilirler. Ek bir destek daha oluşturmanızı tavsiye ederim. Gerçekten böyle bir hata ile karşılasan sadece siz olabilirsiniz. :)
Valorant destek gruplarına ve yabancı oyuncu gruplarını tarattığımda bu hatayla karşılaşan hiç kimseyi bulamadım. Büyük ihtimalle sizin şansınıza böyle bir hata ile karşılaşmışsınız. Büyük ihtimalle destekten geri dönüş alamama sebebinizde budur. Oyun destek ekibi hatayı tarıyorlar olabilirler. Ek bir destek daha oluşturmanızı tavsiye ederim. Gerçekten böyle bir hata ile karşılasan sadece siz olabilirsiniz. :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri