- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi düşünmek komik, ancak hayranların seçim yapabilecekleri çok çeşitli beyzbol oyunlarının olduğu bir zaman vardı. MLB The Show gibi gerçek şeyin karmaşık bir simülasyonunu istemediyseniz, robotlar, küçük çocuklar ve hatta yaşayan bobblehead'ler içeren beyzbol oyunları bulabilirsiniz. Bunların çoğu şimdi dodo yoluna gitti, ancak Super Mega Baseball 3 , sadece daha az ciddi bir seçenek sunarak değil, aynı zamanda bazı eski favori retro tarzı seç ve oyna oyununu ve özelliklerini yeniden yakalayarak geri fırlatıyor.
Üstün çifte isme rağmen, bu çizgi film benzeri NFL Blitz veya NBA Jam'e göre "aşırı" bir arcade spor oyunu değil. Üst düzey güçlendiriciler veya çılgın sirk yakalamaları yok. Bunun yerine, Süper Mega Beyzbol serisi, sopadan otantik şekillerde çıkan isabetler ve istatistiklerine göre yeteneklerine göre oynayan saha oyuncuları ile erişilebilir ve temelli bir oyun sunuyor. Vuruşlar, tümü salınımın perdesinin konumuna ve zamanlamasına bağlı olarak tatmin edici bir çeşitlilikte tekler, batan hat sürücüleri ve tembel açılır pencereler üretir. Defansif olarak, dalgıç saha oyuncuları mucizevi engellerle gelmek yerine topları yere düşürmektense daha sık. Oyuncunun görünüşü gerçeküstü sınır olsa da, beyzbol kesinlikle yeterince gerçektir. Super Mega Baseball 3, gerçekçi ve rafine beyzbol oyun geleneğini sürdürüyor.
Süper Mega Beyzbol 2'nin oynanışı hakkında sevdiğim her şey, ultra özelleştirilebilir zorluk sistemi ve performansa dayalı oyuncu güveni de dahil olmak üzere Super Mega Beyzbol 3'te geri dönüyor. Güç salınımlarını ve perdelerini kullanma yeteneği, doğru zamanlamanın risklerini ve ödüllerini artırmak için bazı güzel ayarlarla geri döndü. Oyunlar sırasında, bir sahayı veya sallanmayı ustalıkla zamanlama seçeneği mevcut olup, potansiyel olarak bir home run veya strikeout için gereken küçük ekstra gücü ekleyebilir. Ancak, bir güç sahasını devir ve topun istediğin yere gitmemesini bekle. Bir güç salınımı ile, bir home run vurma şansınız artar… ama basitçe temas kurma yeteneğiniz azalır. Geçmişte, kritik durumlarda güç seçeneklerini kullanmak bazı unutulmaz anlar yarattı; Artan risk / ödüller sadece gerginliği tatlı bir şekilde artırmaya hizmet eder. Ayrıca AI vuruşlarının daha az robotik görünmesini ve bölgenin dışındaki sahalarda sallanma olasılığının daha yüksek olmasını da seviyorum. Plaka içine ve dışına çöp atarak geçmişe oranla daha fazla kesinti yaratabildim.
Super Mega Baseball 3 ayrıca SMB2'de eksik olan bazı önemli beyzbol unsurlarını doldurmada en iyi vuruşunu yapıyor ve sonuç daha gerçekçi bir beyzbol deneyimi. Özellikle baserunners ve catchers arasındaki savaş yoğunlaştırıldı. Geçmişte, bir üs çalmak istediğinizde, emri verir ve koşucunun atış atılana kadar beklemesini izlerdiniz. Ne zaman çalacağını tahmin etmek beklenen hız dışı sahalarda optimal olarak hücum oyuncusu için tek doğru karardı. Öte yandan, rakip atıcının, yakalayıcının atış yapmak için zamanı olduğunu ummaktan başka yapabileceği çok az şey vardı. Koşucunun güvende olup olmadığı büyük ölçüde şansa bağlıydı
Gerçek sporun genellikle az değer verilen bir yönüne odaklanmasını seviyorum.
Super Mega Baseball 3'te, koşucular çalma düğmesine basılır basılmaz ayrılır ve gerçek sporda bir üs çalmanın gerilimini taklit eden büyüleyici bir zamanlama mini oyunu oluşturur. Çok erken bırakın ve sürahi sadece lastikten çıkıp çantaya atması gerekir; çok geç bırakın ve iyi bir yakalayıcı sizi her seferinde vurmalıdır. Durum ve zamanlama artık çalma başarısını belirliyor ve bu dakika değişikliği, çantayı kaydırmayı gerçekten çok daha eğlenceli ve etkileşimli bir yön haline getiriyor.
Bu yeni koşucu kontrol düzeyiyle mücadele etmek için atıcılar artık d pad'e basit bir dokunuşla pickoff hareketleri gerçekleştirebilirler pickoff'lar çalmak kadar incelikli değildir. Aslında, geçmişin şansa dayalı kararları gibi hissediyorlar. Eğer koşucuyu seçmeye çalışırsanız ve o aslında çalıyorsa… iyi iş, onu yakaladınız. Ancak koşucu gitmiyorsa, otomatik olarak güvenli bir şekilde çantaya geri dönecektir. Sadece yavaş tepki veren kötü ana oyuncuları yakalayamamak hayal kırıklığı yaratıyor.
Son olarak, bu karışıma eklenen avcıların saha yetenekleri. Kötü savunma yakalayıcıları, gerçek sporun genellikle yeterince takdir edilmeyen bir yönüne odaklanma şeklini seven, pas geçen topları ve düşen üçüncü vuruşları görecek. Toplu olarak, beyzbolcular, atıcılar ve yakalayıcılar arasındaki etkileşim, sahalar ve inçler arasındaki heyecanı daha eksiksiz ve otantik bir beyzbol simülasyonuna doğru gerçekten yükseltir.
Üstün çifte isme rağmen, bu çizgi film benzeri NFL Blitz veya NBA Jam'e göre "aşırı" bir arcade spor oyunu değil. Üst düzey güçlendiriciler veya çılgın sirk yakalamaları yok. Bunun yerine, Süper Mega Beyzbol serisi, sopadan otantik şekillerde çıkan isabetler ve istatistiklerine göre yeteneklerine göre oynayan saha oyuncuları ile erişilebilir ve temelli bir oyun sunuyor. Vuruşlar, tümü salınımın perdesinin konumuna ve zamanlamasına bağlı olarak tatmin edici bir çeşitlilikte tekler, batan hat sürücüleri ve tembel açılır pencereler üretir. Defansif olarak, dalgıç saha oyuncuları mucizevi engellerle gelmek yerine topları yere düşürmektense daha sık. Oyuncunun görünüşü gerçeküstü sınır olsa da, beyzbol kesinlikle yeterince gerçektir. Super Mega Baseball 3, gerçekçi ve rafine beyzbol oyun geleneğini sürdürüyor.
Süper Mega Beyzbol 2'nin oynanışı hakkında sevdiğim her şey, ultra özelleştirilebilir zorluk sistemi ve performansa dayalı oyuncu güveni de dahil olmak üzere Super Mega Beyzbol 3'te geri dönüyor. Güç salınımlarını ve perdelerini kullanma yeteneği, doğru zamanlamanın risklerini ve ödüllerini artırmak için bazı güzel ayarlarla geri döndü. Oyunlar sırasında, bir sahayı veya sallanmayı ustalıkla zamanlama seçeneği mevcut olup, potansiyel olarak bir home run veya strikeout için gereken küçük ekstra gücü ekleyebilir. Ancak, bir güç sahasını devir ve topun istediğin yere gitmemesini bekle. Bir güç salınımı ile, bir home run vurma şansınız artar… ama basitçe temas kurma yeteneğiniz azalır. Geçmişte, kritik durumlarda güç seçeneklerini kullanmak bazı unutulmaz anlar yarattı; Artan risk / ödüller sadece gerginliği tatlı bir şekilde artırmaya hizmet eder. Ayrıca AI vuruşlarının daha az robotik görünmesini ve bölgenin dışındaki sahalarda sallanma olasılığının daha yüksek olmasını da seviyorum. Plaka içine ve dışına çöp atarak geçmişe oranla daha fazla kesinti yaratabildim.
Super Mega Baseball 3 ayrıca SMB2'de eksik olan bazı önemli beyzbol unsurlarını doldurmada en iyi vuruşunu yapıyor ve sonuç daha gerçekçi bir beyzbol deneyimi. Özellikle baserunners ve catchers arasındaki savaş yoğunlaştırıldı. Geçmişte, bir üs çalmak istediğinizde, emri verir ve koşucunun atış atılana kadar beklemesini izlerdiniz. Ne zaman çalacağını tahmin etmek beklenen hız dışı sahalarda optimal olarak hücum oyuncusu için tek doğru karardı. Öte yandan, rakip atıcının, yakalayıcının atış yapmak için zamanı olduğunu ummaktan başka yapabileceği çok az şey vardı. Koşucunun güvende olup olmadığı büyük ölçüde şansa bağlıydı
Gerçek sporun genellikle az değer verilen bir yönüne odaklanmasını seviyorum.
Super Mega Baseball 3'te, koşucular çalma düğmesine basılır basılmaz ayrılır ve gerçek sporda bir üs çalmanın gerilimini taklit eden büyüleyici bir zamanlama mini oyunu oluşturur. Çok erken bırakın ve sürahi sadece lastikten çıkıp çantaya atması gerekir; çok geç bırakın ve iyi bir yakalayıcı sizi her seferinde vurmalıdır. Durum ve zamanlama artık çalma başarısını belirliyor ve bu dakika değişikliği, çantayı kaydırmayı gerçekten çok daha eğlenceli ve etkileşimli bir yön haline getiriyor.
Bu yeni koşucu kontrol düzeyiyle mücadele etmek için atıcılar artık d pad'e basit bir dokunuşla pickoff hareketleri gerçekleştirebilirler pickoff'lar çalmak kadar incelikli değildir. Aslında, geçmişin şansa dayalı kararları gibi hissediyorlar. Eğer koşucuyu seçmeye çalışırsanız ve o aslında çalıyorsa… iyi iş, onu yakaladınız. Ancak koşucu gitmiyorsa, otomatik olarak güvenli bir şekilde çantaya geri dönecektir. Sadece yavaş tepki veren kötü ana oyuncuları yakalayamamak hayal kırıklığı yaratıyor.
Son olarak, bu karışıma eklenen avcıların saha yetenekleri. Kötü savunma yakalayıcıları, gerçek sporun genellikle yeterince takdir edilmeyen bir yönüne odaklanma şeklini seven, pas geçen topları ve düşen üçüncü vuruşları görecek. Toplu olarak, beyzbolcular, atıcılar ve yakalayıcılar arasındaki etkileşim, sahalar ve inçler arasındaki heyecanı daha eksiksiz ve otantik bir beyzbol simülasyonuna doğru gerçekten yükseltir.
Eğitim Özellikleri
Eğitim Özellikleri
Süper Mega Beyzbol serisini hatırlarken aklıma ilk aklıma yıldız oyun tarzı geliyorsa, tuhaf görünümlü oyuncular ikinci olabilir. Super Mega Baseball 3, abartılı çizgi film benzeri oyuncu modellerini karışık sonuçlara geri getiriyor. Oyuncuların çeşitliliğini ve çeşitliliğini takdir etsem de, çok fazla oyuncu rastgele parçalardan doğal olmayan bir şekilde Frankensteined görünüyor.
Bazı oyuncu modelleriyle ilgili sorunlarımın dışında, Super Mega Baseball 3 harika görünümlü bir oyun. Oyuncular, yaratıcı ve esprili animasyonlar sayesinde kişilikle doludur. 12 ilginç stadyum, alacakaranlık, sis ve yaz sisi gibi güzel yeni aydınlatma seçeneklerini sergiliyor. Tüm bunlar, beklenenden daha uzun yükleme süreleri gibi küçük bir maliyetle geliyor gibi görünüyor. Ayrıca, herhangi bir spor oyununda en iyi logo tasarımcısı olabilecekler de dahil olmak üzere çok erişilebilir özelleştirme araçları da not edilmelidir. Küçük bir lig takımının kapaklarını süsleyecek kadar gerçek görünen eğlenceli ve yaratıcı logolar oluşturmak çok kolay
En sevdiğim yeni özellik, oyuncuların iç yapısında yatıyor durumsal özellikler.
Estetik bir yana, en sevdiğim yeni özelliğim oyuncuların iç yapısında yatıyor: durumsal özellikler. Tipik istatistiklere ek olarak, oyuncular artık bir oyunun koşullarına bağlı olarak tetiklenen en fazla iki özelliğe sahip olabilir. Örneğin, RBI Man özelliği, puanlama konumundaki koşucularla vururken temas ve güç artışı sağlar. K Man özelliği, iki vuruşlu sayılarla karşılaşıldığında sürahi daha iyi kontrol sağlar. Çalmaya çalışırken hız cezası alan koşucular veya bir RBI fırsatının baskısı altında solan vurucular gibi bazı özellikler olumsuzdur.
Bu özellikler, kadroları belirlerken veya rakip takımları idare ederken yeni bir strateji seviyesi sunar. Örneğin, bir takım oyuncusu, bir sol pençe ile karşı karşıya kaldığında, özelliği ona sol atmaya karşı bir avantaj sağlayan bir sıra oyuncusu başlatmayı seçtim. İçeriye vuran bir vurucuya karşı atış yapmak beni dış köşede kemirip zamansız bir yürüyüşe neden oldu. Bu özellikler aynı zamanda geleneksel stat çubuklarının (Temas, Güç, Hız, vb.) Dışındaki oyuncuları ayırt etmeye yardımcı olur ve kurgusal oyunculardan oluşan bir kadroya hayat verir.
Super Mega Baseball 3 sadece bu yeni özellikleri eklemekle kalmaz, aynı zamanda onları hareket halinde görmeyi de kolaylaştırır. Bir özellik tetiklendiğinde, küçük bir sesli işaret sizi birinin özelliğinin aktif olduğu konusunda uyarır. İster vuruş ister atış olsun, doğru tetiği basılı tutmak, aktif özelliklerin bir listesini ve bunların sonuçlarını getirir. Bu özelliklerin sadece oyunu geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda farkına varması ve sizin yararınıza kullanması çok kolay.
Franchise Eğlencesi
Franchise Eğlencesi
Belki de en büyük eklenti, Super Mega Baseball 2'nin bizi tek sezonlarla sınırlandırmasının ardından çok hoş karşılanan yeni çok yıllı Franchise Modu'dur. MLB The Show gibi oyunlarda bulunan derinlikle rekabet etmeyecek olsa da, bu aerodinamik yapının benzersiz oyuncular bulmaya ve geliştirmeye vurgu yapmasını seviyorum.
Birden çok sezon boyunca, yöneticilerin istatistik artışları ve / veya özellik kazanımları için para harcamasına olanak tanıyan çeşitli geliştirme fırsatları ortaya çıkar. Görünüşte basit, bu şanslar gerçekten ilginç seçimlere yol açar. Örneğin, kırmızı et diyetine bir hamur koymak, fırlatma kuvvetini önemli ölçüde artırabilir, ancak eklenen kütle aynı zamanda koşu hızlarını da yavaşlatacaktır. Ve geliştirme seçeneklerinin çoğu bir dereceye kadar rastlantısallığa sahip olduğundan, herhangi bir sonuç garanti edilmez. Tüm bu biftekleri yemek, fırlatma kabiliyetinde beklenenden daha büyük bir sıçramaya yol açabilir veya “Kötü Sıçramalar” olumsuz özelliğini… veya her ikisini birden verebilir. Sonunda ıstırap verici karar verildikten sonra neler olduğunu anlatan yazı tura atma animasyonundan keyif alıyorum.
Küçük açıklamalar, sayısal bir istatistiği artırmak veya azaltmak yerine bir hikaye anlatmaya yardımcı olur.Birden çok sezon boyunca, yöneticilerin istatistik artışları ve / veya özellik kazanımları için para harcamasına olanak tanıyan çeşitli geliştirme fırsatları ortaya çıkar. Görünüşte basit, bu şanslar gerçekten ilginç seçimlere yol açar. Örneğin, kırmızı et diyetine bir hamur koymak, fırlatma kuvvetini önemli ölçüde artırabilir, ancak eklenen kütle aynı zamanda koşu hızlarını da yavaşlatacaktır. Ve geliştirme seçeneklerinin çoğu bir dereceye kadar rastlantısallığa sahip olduğundan, herhangi bir sonuç garanti edilmez. Tüm bu biftekleri yemek, fırlatma kabiliyetinde beklenenden daha büyük bir sıçramaya yol açabilir veya “Kötü Sıçramalar” olumsuz özelliğini… veya her ikisini birden verebilir. Sonunda ıstırap verici karar verildikten sonra neler olduğunu anlatan yazı tura atma animasyonundan keyif alıyorum.
Bu kararların çoğu, "+4 ila Temas becerisi" gibi sadece yeni sayılar olsa da, temalarının bir mizah dokunuşu ile yapılmasını seviyorum. Oyuncular cazibeli olabilir, bir realite şovuna katılabilir veya Black Market Akupunkturunu keşfedebilir. Yaşla ilgili olaylar da benzer şekilde anlatılır; Genç bir oyuncuya yoga pozunda ustalaştım ve daha büyük saha oyuncusu bacak krampları çekmeye başladı. Bu küçük açıklamalar, sayısal bir istatistiği artırmak veya azaltmak yerine bir hikaye anlatmaya yardımcı olur.
Bu eğitim seçenekleri, oyuncu maaşlarını da içeren oldukça hafif bir ekonomik modele işlenmiştir ancak hayal kırıklığı yaratacak şekilde, ticaret yoktur. Bunun yerine, oyuncuları bire bir değiştirmek, maaş farkı ödeyerek veya kazanmak için kullanabileceğiniz dev bir ücretsiz ajan havuzu var. Bu, oyuncuların emekli olana kadar bu ücretsiz ajan havuzundan geçtiklerini gören nispeten basit bir sistemdir. Ticaret güzel olsa da, ağır bir ekonomi sistemine güvenmemek, sözleşmeler, kadro boyutu veya bilet fiyatları gibi sıradan ayrıntıları yönetmek yerine oyunculara odaklanır.
Franchise; gösteri oyunları, tek sezonlar, eleme grupları ve sıralı bir çevrimiçi "Pennant Chase" dahil olmak üzere sağlıklı bir dizi modu tamamlar.
Serideki önceki iki oyun gibi, ses tasarımı da etkileyici değil. Kalabalık gürültüsü oyun günü atmosferini güçlendirirken, arka plan ve yürüyüş müziği oldukça vanilyadır. Bir spiker eklemeyi seviyorum; "Junior Young Sr.", "Lacky Luster" veya "Nacho Crisp" gibi saçma isimleri duymak beni gülümsetiyor.
Bu eğitim seçenekleri, oyuncu maaşlarını da içeren oldukça hafif bir ekonomik modele işlenmiştir ancak hayal kırıklığı yaratacak şekilde, ticaret yoktur. Bunun yerine, oyuncuları bire bir değiştirmek, maaş farkı ödeyerek veya kazanmak için kullanabileceğiniz dev bir ücretsiz ajan havuzu var. Bu, oyuncuların emekli olana kadar bu ücretsiz ajan havuzundan geçtiklerini gören nispeten basit bir sistemdir. Ticaret güzel olsa da, ağır bir ekonomi sistemine güvenmemek, sözleşmeler, kadro boyutu veya bilet fiyatları gibi sıradan ayrıntıları yönetmek yerine oyunculara odaklanır.
Franchise; gösteri oyunları, tek sezonlar, eleme grupları ve sıralı bir çevrimiçi "Pennant Chase" dahil olmak üzere sağlıklı bir dizi modu tamamlar.
Serideki önceki iki oyun gibi, ses tasarımı da etkileyici değil. Kalabalık gürültüsü oyun günü atmosferini güçlendirirken, arka plan ve yürüyüş müziği oldukça vanilyadır. Bir spiker eklemeyi seviyorum; "Junior Young Sr.", "Lacky Luster" veya "Nacho Crisp" gibi saçma isimleri duymak beni gülümsetiyor.