Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Cyberpunk 2077 - CyberConsole

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1609694014916.png

Bu mod artık 1.05'ten itibaren desteklenmemektedir. 1.04 ve altı sürümler için de daha fazla geliştirme yapılmayacaktır. Yamashi'nin Cyber Engine Tweaks tam olarak aynı olmayan ancak 1.05'te çalışan ve kullanmanızı tavsiye ettiğim bir konsol içeriyor. V1.2 zipindeki yükleme talimatlarını okumayarak oyununuzu bozduğunuz için veya SSS bölümünü okumadığınız için bir hata raporu gönderirseniz, moddan bloke edilirsiniz. Lütfen bir hata raporu gönderirken her ikisini de yaptığınıza emin olun.

Zaten var olan her şeyin üzerine yazarak tüm .dll dosyalarını Cyberpunk 2077 \ bin \ x64 \ dizininizdeki zip'e yerleştirin. concmd.txt, tüm konsol komutlarının bir listesini ve oyun sürümü 1.0.3 için bunların yardım metinlerini içerir. BU MODUN DÜZGÜN ÇALIŞMASI İÇİN OYUN PENCERELİ VEYA SINIRSIZ PENCEREDE ÇALIŞIYOR OLMALIDIR. `/ ~ yalnızca diğer klavye düzenleriyle ilgili en-us idk üzerinde çalışır.

Değişiklik günlüğü:

v1.1:
Sabit DLL İçe Aktarmaları

v1.2 +:
En üstteki makaleler sekmesine bakın.

Konsolu açmak için `/ ~ tuşuna basın.

YAPILACAK
Kaydırma çubuğu ekleyin ve konsol çıktısına otomatik kaydırın
Komut sonuçlarının hata kodunu göster
FPS Düşüşlerini Araştır
Konsol çıktısının günlük kaydını ekleyin
Kaplamanın oyunun konsolunun rengine uygun olmasını sağlayın. Bu, DebugConsole.SetColor () `çalışmasını sağlayacaktır.
Beyin ölümü yaşayan insanlar için bir yarasa dosyası yükleyici ekleyin
Daha küçük dosya boyutu için özel derlenmiş wxWidgets kullanın
CMake-ify ve temizleme kodu ve github'da yayınlama

SSS:

S: Neden konsola yazamıyorum?
C: Konsol, sadece oyundaki şeyleri gösteren bir arayüzdür. Bir şeyler yazmak için oyunun içine tıklayın

S: O halde neden konsola tıklamayı imkansız kılmıyorsunuz?
A: Çünkü bazen çıktıyı kopyalayıp yapıştırmak isteyeceksiniz

S: PDB'ler ve benzeri şeyler hakkında bir şeyler söyleyen garip bir pencere var.
Y: Bu pencere, eklentide bir şeyler ters giderse hata ayıklama için kullanılır. Güvenle görmezden gelebilirsiniz.

S: Yapmak için bir komut verebilir misiniz ...? Veya ... komutunu düzeltebilir misiniz?
C: Hayır. Tüm komutlar oyunun kendisi tarafından uygulanmaktadır, benim kontrolüm yok.

S: Konsolu hangi tuşun açacağını değiştirebilir misiniz?
C: Hayır, cyberpunk kodunda sabit kodlanmıştır. Eklenti, gerçekten işlenmiş olsaydı konsolda ne göreceğinizi gösterir.

S: Modu doğru yüklediğimden% 100 eminim ama konsol kaplaması oyunda görünmüyor ve hiçbir cmd penceresi de açılmıyor mu?
C: Bu bağlantıya tıklayarak indirilebilen MSVC 2019 Yeniden yüklemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa / omuz silkmezse, kendi başınasın, diğer insanlar için işe yarar. Benzer bir sorun için bir hata gönderecekseniz, lütfen bunu yaptığınızı belirttiğinizden emin olun, aksi takdirde sadece görmezden gelirim ve kapatırım.

S: Sekmeyi değiştirdiğimde konsolu görebiliyorum ancak içine hiçbir şey yazamıyorum ve görünmüyor mu?
A: Oyunu açın ve konsolu açan tuşa basın ...

İndirme Linkleri:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri