Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Cevaplandı Valorant donma hatası alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aciliye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 158

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba.

Ya valorant oynarken anlık 3 ila 5 saniye arası donma oluyor hiç bir şekilde karakteri oynatamıyorum bilgisayar sistemsel olarak valorantı fazlasıyla kalddıracak düzeyde fps 150 200 arası alıyorum ama belirtiğim saniye aralıklarında donuyor. Donma biitince baya ileri atmış oluyor oyun beni.

Çözüm
oyun sızden kaynaklı olabılır ıkı rakıp sırketlerın ddos saldırları sonucu anlık drop yıyebılırsınız o anı droplarda da donma alabılırsınız

onun harıcı bılgısayarınızın drıverlerını guncelleyınız valorant oyun ayarlarından cozunurlugunuzu en ustun bı altıan cekın tam ekran ayarlı olsun letter acık kalsın
oyun sızden kaynaklı olabılır ıkı rakıp sırketlerın ddos saldırları sonucu anlık drop yıyebılırsınız o anı droplarda da donma alabılırsınız

onun harıcı bılgısayarınızın drıverlerını guncelleyınız valorant oyun ayarlarından cozunurlugunuzu en ustun bı altıan cekın tam ekran ayarlı olsun letter acık kalsın

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri