mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Huawei Telefon Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alparslan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 242

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar huwaei kendisine app gallery tarzı bir zımbırtılar yapmış ama sonuç olarak telefonda Playstore ve google hizmetleri vs yok. Google hizmetleri olmayan bir telefonu gözümün önüne getiremiyorum. Sizce Huawei Telefon alınır mı? Google Hizmetleri olmadan telefonu kullanabilir miyim?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ben 2 yıldır kullanıyorum, 2 yıl önce Huawei Dünyasına giriş yapmış oldum ve şu zamana kadar hiçbir şikayetim yok, güncelleme vs fazla takmıyorum. Şarj problemi hiç yaşatmadı bana, İstanbul, Ankara gibi bir Şehirde yaşıyorsan Huawei in kendi servisleri var bir problemde rahatlıkla gidip gösterebiliyorsun.
Çözüm
Ben 2 yıldır kullanıyorum, 2 yıl önce Huawei Dünyasına giriş yapmış oldum ve şu zamana kadar hiçbir şikayetim yok, güncelleme vs fazla takmıyorum. Şarj problemi hiç yaşatmadı bana, İstanbul, Ankara gibi bir Şehirde yaşıyorsan Huawei in kendi servisleri var bir problemde rahatlıkla gidip gösterebiliyorsun.
Merhaba, Apple nin 8 serisine kadar tüm telefonları kullandım. Benim size önerim Xiaomi red mi 9 pro. Çok memnunum ve 1 saatte şarz oluyor. Sürekli kullanımda ortalama 3 gün şarja takmadan kullanabiliyoruz. Huawei önermiyorum. Servis kapsamı biraz problemli. Güncelleme paketleri geç yayınlanıyor.

Çözüm
1,5 Yıldır Huwaei Y7 2019 Serisi Kullanıyom Pil Oyun Konusunda Mükemmel Diyebilirim

Servisi Vs FixSmart Olarak En iyi servisdir Çok Memnunum

Evet Google Play Olmadanda Kullana bilirsin tüm uygulamalar var hepsi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri