- Konular
- 63
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- 696
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bence konu kapatılmalı firmayı boş yere kotuluyorlar gereksiz bir konu
- Konular
- 35
- Online süresi
- 13d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 660
- DevLira
- 0
Merhabalar, MMO Severler.
Bir kere daha siberdizaynla çalışamayacagımı anladım. ve sizdende bu firmayı tercih etmemenizi önemle rica ediyorum.
bot net korumaları vs hiçbirşey yok. tamamen ceplerine para girmeleri üzerine çalışmaktalar. 1 ayda yüz ifadelerini ortaya çıkardım.
Tamamen müşteri memnuniyet odaklı çalışmadıkları. paraya dayalı ve müşterilerden sürekli para para para üzerine iş yapıyorlar. korumaya dair hiç birşey yok.
2 k oyuncu girdigini düşünün. botnet sprut saldırı önleme diye birşey yok tamamen firma riske koyuyor sizi ve para temin ediyor sizden ve en üst paketi öneriyor ve önerdigi paketinde garantisini sunmuyoraçılışa yakında yardımcı olmuyorlar bilginize sunuyorum. bu firmayla çalışmayın. üzülürsünüz.
https://hizliresim.com/xQGDYP // Buyrun herşey ortada.
Tamamen paraya dayalı çalışmaktalar . ve bunun garantisinide vermemekteler onuda geçtik. fileslerinde bir dünya açık var. bunun çözümü içinde bizden para temin istiyorlar
Aldıgın korumanın garantisi yok.
Filesleri ÇÖP.
Yazık günah verdigimiz paraların haddi hesabı yok. siz düşmeyin bu para tuzagına üzülürsünüz.
Hacı dışarıdan bir göz olarak bakıyorum firmanın hizmeti olmayan cloudflareyi firmadan istemişsin yani buna desteğimiz yok demeleri çok doğal birde sadece firmanın yanıtları var hepsini okudum ben bu piyasada şuna anlam veremiyorum oyun açıyorsunuz milyarlarca para kazanmak istiyorsunuz 100 150 lira gibi rakamlara satılan korumayı almıyorsunuz yani burada firma paragöz değil sen cimri oluyorsun yada nasıl tabir edilir bilemiyorum 3 kuruşa 5 köfte gibi oluyor files konusuna bir yorum yapamıyorum çünkü kullanmadım yıllar önce vds kullanmıştım bir sorun yaşamadım
birde şu cümlen "korumaya dair hiç birşey yok. 2 k oyuncu girdigini düşünün. botnet sprut saldırı önleme diye birşey yok"
bu cümlen açtığın şikayet konusunda yanlış ifade etmek istemem fakat bilginin olmadığını gösteriyor sen 100 TL para harcayamıyor iken 2k online yapmayı mı düşünüyorsun?
Bunu başka yerde söyleme bilmemek değil sormamak değil öğrenmemek ve önyargı ayıptır@Tunga sizde konuyu mutlaka incelemelisiniz
İyi forumlar
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 108
- DevLira
- 0
siber dizayn sunucum var oyun kapalı reboot atıyorum oyunu başlatıyorum ama client ile bağlanmaya çalışıyorum bağlanıyorsunuz diyor ama bağlanmıyor... rezalet.. siberdizayn çöp bulaşmayın..