- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 631
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar 12sky2 Genesis takımı olarak eski projemizi insanlara sunmak istedik C++ dillerine hakım olan arkadaşlar içindir dosyalar bu projeye destek olmak isteyen yada birşeyler öğrenmek isteyen C++ dalında iyiyim diyen arkadaşlara ufakta olsa desteğimi sunacagım ancak lütfen dozunda istekler olsun teşekkürler.
NOT: Elbetteki projede buglar vb durumlar söz konusu bunları kendiniz bulup keşfedip çözmelisiniz.
2.0'a ait herhangi bir client kullanabilirsiniz HxD Editör ile TwelveSky2.exe veya GXDCompress.dll içerisinde barınnan ip leri kendi iplerinize çekerek oyun içerisine paketlediğiniz taktirde giriş sağlayabilirsiniz.
Eğerki gelişimlerinizi iletirseniz alıntı yaprak konuya güncelleyeceğim
Website:
Ekli dosyayı görüntüle 44603
NOT: Elbetteki projede buglar vb durumlar söz konusu bunları kendiniz bulup keşfedip çözmelisiniz.
2.0'a ait herhangi bir client kullanabilirsiniz HxD Editör ile TwelveSky2.exe veya GXDCompress.dll içerisinde barınnan ip leri kendi iplerinize çekerek oyun içerisine paketlediğiniz taktirde giriş sağlayabilirsiniz.
Eğerki gelişimlerinizi iletirseniz alıntı yaprak konuya güncelleyeceğim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Website:
Ekli dosyayı görüntüle 44603
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 631
- DevLira
- 0
db bütün halde paylaşılmıştır rahatlıkla oynanabilir harita arası bir problemi yoktur sadece kodları inceleyinreisim aylardır bu konuyla ugraşıyorum elimde türlü türlü files var en temizi sizin verdiğiniz files. Henüz kurmadım işteyim şuan. Haritalar arası ışınlanırken bir sorun yaşanıyormu acaba ? Ve db oyun içinde oynanacak kadar derli bir haldemi onu sormak istedim.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 631
- DevLira
- 0
Birde usta sunucuya başlatmak için exe'ler yok ne yapmak gerekli ?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 631
- DevLira
- 0
onlar client ile alakalı değil beckend ten kaynaklı doğru fonksiyonları bulmalısınhocam cok soru sordum biliyorum bana 005 dosyaları lazım atma şansın varmı acaba ? Map ve kanat petr takarken hata alıyorum adam gibi 2.0 client bulamadım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)