12sky2 Open Source

mmeto5454

Level 1
Konular
2
Online süresi
2d 10h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
631
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar 12sky2 Genesis takımı olarak eski projemizi insanlara sunmak istedik C++ dillerine hakım olan arkadaşlar içindir dosyalar bu projeye destek olmak isteyen yada birşeyler öğrenmek isteyen C++ dalında iyiyim diyen arkadaşlara ufakta olsa desteğimi sunacagım ancak lütfen dozunda istekler olsun teşekkürler.

NOT: Elbetteki projede buglar vb durumlar söz konusu bunları kendiniz bulup keşfedip çözmelisiniz.
2.0'a ait herhangi bir client kullanabilirsiniz HxD Editör ile TwelveSky2.exe veya GXDCompress.dll içerisinde barınnan ip leri kendi iplerinize çekerek oyun içerisine paketlediğiniz taktirde giriş sağlayabilirsiniz.
Eğerki gelişimlerinizi iletirseniz alıntı yaprak konuya güncelleyeceğim

Website:

Ekli dosyayı görüntüle 44603

db bütün halde paylaşılmıştır rahatlıkla oynanabilir harita arası bir problemi yoktur sadece kodları inceleyin

hocam cok soru sordum biliyorum bana 005 dosyaları lazım atma şansın varmı acaba ? Map ve kanat petr takarken hata alıyorum adam gibi 2.0 client bulamadım
onlar client ile alakalı değil beckend ten kaynaklı doğru fonksiyonları bulmalısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)