romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Unturned - Genel Bakış (Rehber)

GUNNERIUS

Level 20
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
3,748
Çözüm
334
Online süresi
6mo 28d
Reaksiyon Skoru
8,027
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
MmoLira
86,651
DevLira
-12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Unturned, "Smartly Dressed" Games tarafından geliştirilen zombi temalı bir hayatta kalma korku oyunudur. Öğeleri toplayarak ve kendi üssünüzü oluşturarak ölümsüzlere, elementlere ve diğer oyunculara karşı hayatta kalmak için savaşabilirsiniz.

Yayıncı: Smartly Dressed Games
Oyuncu Kapasitesi: Yüksek
Tür: F2P Hayatta Kalma Oyunu
Yayın Tarihi: 7 Temmuz 2014
Artıları: + Büyük topluluk. + Kapsamlı işçiliği sistemi. + Sık güncellemeler. + Düşük sistem gereksinimleri.
Eksileri: -Tekrarlı oyun. - Gecikme sorunları. -Kolay AI. -Bilinen böcekler.

1607800533187.png

Unturned Genel Bakış

Unturned, Smartly Dressed Games'in tek geliştiricisi, sahibi ve kurucusu olan Nelson Sexton tarafından geliştirilen kıyamet sonrası bir hayatta kalma oyunudur. Unturned, benzersiz bir deneyim yaratmak için DayZ'nin süpürücü hayatta kalma oyununu Roblox'un sanat tarzıyla harmanlıyor. Basit ve erişilebilir bir hayatta kalma simülatörüdür. Prens Edward Adası'nda (PEI) mahsur kalan oyuncular, tek başlarına hayatta kalmayı veya bir sunucuya katılarak birlikte zombilerle savaşmayı seçebilirler. Zombiler adanın dört bir yanına dağılmış durumda ancak şehirlerde toplanarak değerli ganimetleri koruyor. Gizlenmeleri kolaydır, ancak çok sayıda ölümcül hale gelirler. Oyuncular zombiler kadar kana susamış olabilir ve PvP çoğu sunucuda önemli bir rol oynar. Zombiler ve oyuncularla birlikte, unsurlar kendi tehlikelerini oluşturur. Dehidrasyon, açlık, bağışıklık, kan ve dayanıklılık izlenmeli ve bunlarla ilgilenilmelidir. Kapsamlı bir zanaatkarlık sistemi, oyuncuya üsler inşa etme, binaları güçlendirme ve aletler ve silahlar yaratma yeteneği verir.

Unturned Temel Özellikler:

* Silah Çeşitliliği
- tabancalar, levyeler, tüfekler ve av tüfeği, eklenti seçenekleriyle oyunculara ve zombilere karşı kullanılabilir.
* Kapsamlı Üretim Sistemi - hayatta kalmak için evler, silah eklentileri ve tuzaklar inşa etmek için kayalar kazın ve ağaçları kesin.
* Seviye Yükseltme Sistemi - zombileri öldürmek, hayatta kalma becerilerini geliştirmek için kullanılabilecek deneyimi ödüllendirir.
* PvP - oyuncular, haydut veya kahraman olarak bir araya gelmeyi ve oyuncuya karşı oyuncu sunucularında sınırlı kaynaklar için savaşmayı seçebilir.
* Steam Atölye Desteği - özel haritalar, silahlar ve üretilebilir öğeler gibi kapsamlı modlar.
* Düşük Sistem Gereksinimleri - oyuna bilgisayarı ve internet bağlantısı olan hemen hemen herkes erişebilir.

1607800623636.png

Dönmeyen Ek Bilgiler

Geliştirici: Smartly Dressed Games
Oyun Motoru: Unity
Oyun Yönetmeni: Nelson Sexton
Besteci: John 00 Fleming
Lansman Tarihi: 7 Temmuz 2014
Steam Greenlight Tarihi: 28 Mayıs 2014
Steam Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2014

Geliştirme Geçmişi / Arka Plan:

Unturned, on yedi yaşındaki Kanadalı sakin Nelson Sexton tarafından geliştirildi. Oyuncuların kendi sanal dünyalarını yaratmalarına olanak tanıyan bir MMO olan Roblox web sitesi aracılığıyla oyunlar geliştirmeye başladı. Sexton'ın oyunu Steam Greenlight aracılığıyla yayınlama girişimi başarısız oldu. Ancak Unturned 2 etiketli ikinci liste başarılı oldu ve tüm Greenlight oyunları arasında 3. sırada yer aldı. Sexton, şu anda Unturned'e ayrılmış olan Smartly Dressed Games'i kurdu. Unturned için sık sık güncellemeler yayınlayarak oyunu sürekli geliştiriyor. Unturned, 1 Ağustos 2014'ten bu yana sürekli olarak Steam'de en çok oynanan oyunlardan biri olmuştur.

Unturned'de oyuncular, zombi kıyametinde hayatta kalmaları gereken Prens Edward Adası'na (PEI) bırakılır. Hiçbir şeyden başlayarak, oyuncular açlıktan ölmeden veya susuz kalmadan önce kaynakları bulmak için köyleri, çiftlikleri ve adaları ararlar. Ağaçlar, zombileri savuşturan ve ganimet önbellekleri görevi gören üsler yapmak için hasat edilebilir ve işlenebilir. Basit bir sanat tarzı, zombi istilasına uğramış bir dünyanın, tek öngörülebilir unsur olan ölümsüzlerin affedilemez doğasını maskeler. Çok oyunculu sunucularda, oyuncular kıt kaynaklar için rekabet eder. Önce ateş edin, sonra soru sorun yol gösterici ilkedir ve bloklu vücudunuzu cansız kılmak için yalnızca birkaç kurşuna ihtiyaç vardır. Hayatta kalmak için en iyisi arkadaş edinmek ya da yanınızda getirmek. Yalnız oyuncu, tek oyunculu modda kendi hızında hayatta kalabilir.

1607800728382.png

Oyuna girmeden önce menüden karakterinizin görünümünü kişiselleştirebilirsiniz. Ham model, küçük bir ifade stilize yüz seçimi ile özelleştirilebilir. Diğer oyunculara korku salmak için ": 3" seçeneğini seçtim. Ardından, Kanada Adası PEI'ye gidersiniz. Girmek üzere olduğum dünya hakkında bir fikir edinmek için tek oyunculu olarak başladım.

Fark ettiğim ilk şey, bu kutulu dünyanın ne kadar parlak olduğuydu. Her nesne canlıdır ve çevreleyen renklerle keskin bir kontrast oluşturarak her ağaca, tarlaya ve eve farklı bir görünüm verir. Patates gibi görünen bulutlarla çizgi filmlere yakın bir görsel stil. Cıvıl cıvıl kuşların ve cırcır böceklerinin döngüsel müzikleri, ölümsüz dünyayı canlı hissettiriyor. Basitliğin bu kadar güzel olabileceğini kim bilebilirdi? Roblox'tan esinlenen grafikler, hayatta kalma tarzındaki diğer oyunlardan ayrılan bir çekiciliğe sahiptir.

1607800766146.png

Birinci Gün:

Charlottetown adında küçük bir köyün dışında doğdum. Uzaktan baktığımda, çok sayıda boşta duran zombi gördüm - etrafta durup ayak parmaklarını sayıyorum. Siz varlığınızı duyurana kadar zombiler tepki vermez. Yeterince kolay, içeri girip ihtiyacım olan malzemeleri alacağım. Sol alt köşede bulunan susuzluğumu ve açlığımı kaydeden ölçüler zaten tükeniyordu ve kaynak yetersizliğinden ölmediğimden emin olmak istedim.

"X" e basarak dikkat çekmeden gizlice çömelebilirsiniz. Dahası, "Z" ye basmak sizi eğilimli hale getirecek, ancak zombilerden geçmek zorunda değilsiniz. Pencerelere girip çıkarken, ölüleri ölüme geri göndermek için kullanacağım silahı bulmayı başardım - bir golf sopası.

Yeni silahımı denemem gerekiyordu. Hala çömeliyor, bir zombinin arkasına gizlice girdim ve parçalamak için sol tıkladım. Ses, 2D arcade oyunlarını andırıyor; Temas kurarken aynı tatmin edici yumruk klipsi oynar ve silahınızın delici olduğunu hissettirir. Sağ tıkladığımda, golf sopasını geniş bir hızla hareket ettirdim, iki kat hasar veren bir son hamle. Bununla birlikte, sağ tıklamak da dayanıklılık kullanır. Dayanıklılık bittiğinde, koşamaz ve güvenliğe atlayamazsınız. Saldırırken dayanıklılık ölçümü izlediğimden emin olmalıydım.

1607800820137.png

Blok Adam:

Her zombi öldürme ile deneyim kazandım. Ama ne için? "Sekme" ye bastıktan sonra, puanları tahsis edebileceğim istatistikler olduğunu fark ettim. Unturned, Hücum, Savunma ve Destek becerileri adına RPG unsurlarını birleştirdi. Beceri puanlarımı "Overkill" e koydum, yakın dövüş hasarımı ve daha az vuruşta zombileri öldürme gücümü artırdım. Sonra, daha hızlı, daha uzun ve daha yüksek yürümenizi, koşmanızı ve zıplamanızı sağlayan bir beceri olan “Parkour” a XP atmaya başladım. Parkour maksimuma çıktığında çitlerin üzerinden atlayabilirsiniz; zombi ordularından hızla kaçmak için kullanışlı bir yetenek.

Beceriler sekmesi, enfeksiyonu ortadan kaldırmanın ötesinde zombileri öldürmek için bir teşvik sağlar. Tecrübe sadece zombileri öldürerek kazanılmaz. Ağaçları kesmek ve madencilik yapmak da XP sağlar. Öldüğünüzde, deneyim ve edindiğiniz becerilerin yarısı kaybedilir. Hayatınızı daha değerli kılar ve ölümden kaçınmak için ek bir neden sağlar. Deneyimi elde etmek için gereken süre göz önüne alındığında, istatistikleri azami seviyeye çıkarılmış bir karakter anormal derecede paranoyak olacaktır.

1607800863513.png

Kıyamet Ustası

Bazı eşyaları topladıktan ve zorlu bir hayatta kalan olarak eğitime başladıktan sonra, bir üs inşa etme zamanı. Bir ağaca koştum ve ağaçları kesmek için sadece bir balta, ateş baltası veya elektrikli testerenin kullanılabileceğini öğrenmeden önce bir dakika boyunca bir kazma ile onu yontdum. Doğru bir şekilde donatıldıktan sonra bir ağacı tamamen kesmek yaklaşık 11 vuruş alır. Ağaçlar yok edildikten sonra geride bazı kütükler ve çubuklar bırakır. Tomruklar yalnızca panolar yapmak için kullanılabilir, bu nedenle çantada yer açmak için onları hemen hazırlamak kötü bir fikir değildir.

Pek çok zanaat sisteminde olduğu gibi, bir temel oluşturmak, büyük miktarda öğeyi daha küçük ve daha rafine kullanılabilir malzemelere dönüştürmekle ilgilidir. Unturned'de, kütüklerle başlarsınız, ardından tahtalar oluşturursunuz, ardından ahşap plakalar, ardından ahşap çerçeveler veya platformlar oluşturursunuz. Oradan üssünüzü inşa etmek için duvarlar, sütunlar ve rampalar yapabilirsiniz. Pratikte olduğundan daha çok kağıt üzerinde çalışma gibi görünen basit bir süreçtir. Gerekli malzemeleri topladıktan sonra, kullanıcı arayüzü neyi inşa edip edemeyeceğinizi veya bir işi bitirmek için hangi ek sarf malzemelerinin gerekli olduğunu gösterir. Sadece toplayın ve tıklayın. Ardından, yerleştirmek için eşyayı envanterinizden donatın.

Oyuncular, binalara ek olarak, kalenizi korumak için tahta çiviler, dikenli teller, tripminler ve kara mayınları gibi tuzaklar inşa edebilirler. Doğru miktarda kumaşa sahipseniz doktor önlüğü ve pembe gömlek gibi giysiler de oluşturulabilir. Küflü yiyecekler bulursanız, yemeyin yoksa yakında enfeksiyondan ölürsünüz. Küflü yiyecekleri, alındığı günkü kadar taze hale getirmek için saflaştırma tabletleriyle birleştirin.

1607800991761.png

Sistem Gereksinimleri

Minimum Gereksinimler:

İşletim Sistemi: Windows XP veya Mac OS X
İşlemci: 2GHz
RAM: 4 GB RAM
Sabit Disk Alanı: 256 MB kullanılabilir alan

Unturned, Mac OS X uyumludur.

Unturned Ek Bilgiler:

Geliştirici: Smartly Dressed Games
Oyun Motoru: Unity
Oyun Yönetmeni: Nelson Sexton
Besteci: John 00 Fleming
Lansman Tarihi: 7 Temmuz 2014
Steam Greenlight Tarihi: 28 Mayıs 2014
Steam Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2014

Geliştirme Geçmişi / Arka Plan:

Unturned, on yedi yaşındaki Kanadalı sakin Nelson Sexton tarafından geliştirildi. Oyuncuların kendi sanal dünyalarını yaratmalarına olanak tanıyan bir MMO olan Roblox web sitesi aracılığıyla oyunlar geliştirmeye başladı. Sexton'ın oyunu Steam Greenlight aracılığıyla yayınlama girişimi başarısız oldu. Ancak Unturned 2 etiketli ikinci liste başarılı oldu ve tüm Greenlight oyunları arasında 3. sırada yer aldı. Sexton, şu anda Unturned'e ayrılmış olan Smartly Dressed Games'i kurdu. Unturned için sık sık güncellemeler yayınlayarak oyunu sürekli geliştiriyor. Unturned, 1 Ağustos 2014'ten bu yana sürekli olarak Steam'de en çok oynanan oyunlardan biri olmuştur.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri