HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anno Online, deniz savaşı ve ada genişletme odaklı bir MMORTS oyunudur ve MMORTS türüne biraz daha rahat yaklaşmasıyla dikkat çekicidir. Bir ada medeniyeti geliştirin, yerleşimcileri yönetin ve servetiniz arttıkça yeni adalara genişleyin. Sıra tabanlı gemi savaşında saldırganları uzaklaştırmak için donanma filonuzu kullanın.
Yayıncı: Ubisoft
Playerbase: Orta
Type: Browser Strategy Game
Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Artıları: + Benzersiz deniz savaşı odağı. + Büyük üretim değeri (Görseller, arayüz vb.). + Bina modernizasyonu.
Eksileri: -PvP yok. -Genel strateji unsurları.
Yayıncı: Ubisoft
Playerbase: Orta
Type: Browser Strategy Game
Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Artıları: + Benzersiz deniz savaşı odağı. + Büyük üretim değeri (Görseller, arayüz vb.). + Bina modernizasyonu.
Eksileri: -PvP yok. -Genel strateji unsurları.
Anno Online Genel Bakış
Anno Online Genel Bakış
Anno Online, Ubisoft'un popüler Anno serisi RTS oyunlarına dayanan tarayıcı tabanlı bir MMORTS'dur. Zenginliğinizi inşa etmek ve sonunda imparatorluğunuzu birden fazla adada genişletmek için zaman ve kaynak yönetimini kullanarak, sıfırdan bir şehir inşa ettiğiniz, tarayıcı tabanlı bir MMORTS'un ortak tuzaklarının çoğunu içerir. Daha az yaygın olanı, donanmanızla denizlerde korsanlarla savaşırken taktiksel yerleştirmeye ve minimum kayıplara ilham vermek için Ateş Amblemi benzeri güç / zayıflık üçgeni kullanan savaş sistemidir. Oyun, yüksek prodüksiyon değerleri nedeniyle parıldayan, detaylı ve tamamen canlandırılmış sanat eserleriyle birçok farklı bina, yükseltme ve konut sakini sunuyor. Diğer MMORTS oyunlarından daha rahat, işbirlikçi ve arkadaşça bir atmosfer sağlayan PvP eksikliğiyle de dikkat çekiyor. ve yeni başlayanlar için türe daha kolay hitap edebilir.
Anno Online Temel Özellikler:
Stratejik Deniz Savaşı - korsanlar ve düşmanlarla üç tür gemiyle savaşın: Brig, Kadırga ve Caravel, savaş alanına en uygun gemi türünü seçin.
Dost Topluluk - Oyunun PvP eksikliği, daha besleyici bir topluluğu teşvik ederek, arkadaş edinmeyi ve imparatorluğunuzu mükemmel hale getirme konusunda yardım almayı kolaylaştırır.
Bina Modernizasyonu - Oyunun toplumun gerçekten gelişiyormuş gibi hissetmesini sağlamak için binaları daha yeni, daha modern binalara yükseltin.
Kaynak Yönetimi - sakinlerinizi mutlu etmek ve şehirlerinizin hızla büyümesini sağlamak için imparatorluğunuzun kaynaklarını dengeleyin.
Üretim Değeri - detaylı ve tamamen canlandırılmış çizimler.
Anno Online Temel Özellikler:
Stratejik Deniz Savaşı - korsanlar ve düşmanlarla üç tür gemiyle savaşın: Brig, Kadırga ve Caravel, savaş alanına en uygun gemi türünü seçin.
Dost Topluluk - Oyunun PvP eksikliği, daha besleyici bir topluluğu teşvik ederek, arkadaş edinmeyi ve imparatorluğunuzu mükemmel hale getirme konusunda yardım almayı kolaylaştırır.
Bina Modernizasyonu - Oyunun toplumun gerçekten gelişiyormuş gibi hissetmesini sağlamak için binaları daha yeni, daha modern binalara yükseltin.
Kaynak Yönetimi - sakinlerinizi mutlu etmek ve şehirlerinizin hızla büyümesini sağlamak için imparatorluğunuzun kaynaklarını dengeleyin.
Üretim Değeri - detaylı ve tamamen canlandırılmış çizimler.
Anno Online Ekran Görüntüleri
Anno Online Ekran Görüntüleri
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)