BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Heroturkey Kasılma rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bcure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Anlatım tamamen bana aittir...

1-5: Ejderha kalesindeki kurt(1-2)-domuz-hırsızlarda kasabiliriz
5-9: yüksek tepeler kapısındaki kurtlar veya yüksek tepelere giriş yerindeki kurtlarda rahatça 9 level olabiliriz
9-13: Büyük madene giriş kapısındaki hilebazlarda rahatça 13 olabiliriz...
13-17: Yüksek tepelerin 2. katında rahatça 17 olunabilir...
17-25: yüksek tepelerdeki kızıl hayal mızrakçı ve okçularında 23 yılan ve kurbağalarda bu sayıyı 25e tamamlayabiliriz...
25-30:Zehirli bataklıklıktaki örümcekler/Eğer itemlerimiz iyi ise Mağaradaki odacıklardan birinde kasmanızı tavsıye ederim...
30-34:Yarasalara geçin /yada devam edin
34-43:Sahil(Ruh Kulesi) işinizi görür herhalde(bu levellerde zorlanabilirsiniz pes etmeyin:) )
43-55: Kindar kabile mızrakçıları(Tepe) Güney Ovalarında 55 olabilirsiniz (49 zorlayıcıdır fakat karşılığını alacaksınız)/ itemleriniz iyi ise 50+ olunca kaplanlara geçin
55-59:Kaplanlara geçin /devam
59-62: Bu leveller zordur kaplanlarda devam edin derim fakat itemleriniz iyi ise bambu dağı 1. katta kasma seçeneğiniz var...
62-70: Sizi zorlu bir dönem bekliyor bambu 3. kata geçin (Bol hacılar) :)
70-75: 3 seçeneğiniz var 1. seçenek uzun ama kesin bambu 3. kat 2. seçenek orta derece zorluk ve orta derece zaman gerektiren tv 3. kat. 3. seçenek gerçekten zorlayıcı fakat karşılığını zaman olarak veren Sessiz vadi üst slot seçeneği(Yatarsanız 2. seçeneğe geçin)
75-82:Sessiz Vadiye Devam.
82-90: Yine burada 2 seçenek sunuluyor önümüze 1. seçenek kolay sessiz vadi 2. seçenek bizi zorlayan kristal tepe...
90-95: Kristal tepe -Tapınak - Ejderhanın ini arasında seçim yapın(Lav Gölüde olabilir)
95-100: Lav Gölü veya Kızıl ejderhanın ininde kasmanız iyi olur

Tebrikler Artık Divinesiniz...!!!

Oyundaki Adım TheLostSawyer ...
Alıntı değildir el emeği göz nuru...
Her Türlü yardımcı olmaya çalışacağım size...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri