ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minecraft Pink Dye Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kehanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 941

Kehanet

The Prophesy
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
5,130
Çözüm
627
Online süresi
12mo 4d
Reaksiyon Skoru
14,958
Altın Konu
486
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
31,448
DevLira
51
Ticaret - 100%
1   0   1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

5dXt4c.png

Merhaba turkmmo okurları ve minecraft severler :) Sizlere Minecraft'ta Pink Dye yani (Pembe boya) hakkında bilgiler vereceğim :) Pink Dye, Minecraft'ta bulunabilen bir Boya türüdür. Pink Dye, Beyaz Boya ve Kırmızı Boyayıbirleştirerekveyabir Üretim Masasına bir şakayık veya pembe lale yerleştirerek hazırlanabilir. Gezici Tüccarlar Zümrüt karşılığında pembe boya satacak.

Oyuncular, sekiz Cam bloğunu bir pembe boya parçasının etrafında birleştirerek pembe Vitray yapmak için pembe boyayı kullanabilirler. Bu, bir oyuncuya sekiz pembe vitray verecektir. Pink Dye, bir parça Yün ile birleştirerek pembe yünün oluşturulmasına da yardımcı olabilir. Oyuncular, bir parça Pink Dye'i sekiz pişmiş toprak blokla birleştirerek pembe Terracotta da yapabilir ve bir oyuncu sekiz pembe pişmiş toprak blok alır. Bunlar, pembe Sırlı Terracotta yapmak için daha da eritilebilir.

Pink Dye, bir koyunun pembe yünle yumurtlama ihtimali düşük olsa da, elinde Pink Dye olan bir koyuna sağ tıklayarak Koyun pembesini "boyamak" için de kullanılabilir. Koyunlar kesildiğinde veya öldürüldüğünde artık pembe yün bırakacak. Ehlileştirilmiş Kurt tasmaları, evcilleştirilmiş bir kurt elinde bir parça Pink Dye ile sağ tıklandığında pembeye de boyanabilir.

Diğer tüm boyalar gibi pembe boya da şunlar olabilir:

Uygulanan koyun sonra olabilir Yünlerini boyamak için kesilmiş 1-3 blokları için pembe yün.
Ehlileştirilmiş kurtlara tasmalarını boyamak için uygulanır.
Evcilleştirilmiş kedilere tasmalarını boyamak için uygulanır.
Yün, deri zırh, yatak, cam, pişmiş toprak ve shulker kutularını boyamak veya lekelemek için kullanılır.
İle birlikte barut bir hale getirmek için havai fişek yıldızı.
Soluk renk efekti oluşturmak için bir havai fişek yıldızı ile birleştirildi.
Bannerlara desen eklemek için kullanılır.
Boya kullanılır shulkers içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.
Boya kullanılmış su içerdiği kazanlarda içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.
İle birlikte, kum ve çakıl zanaat için somut bir toz.
İle birlikte bileşiklerin zanaat balonları veya sopa kızdırma içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.

İyi forumlar dilerim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri