HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar bu gün sizlere Among Us'da Crewmate olarak nasıl oynanmalıdır nelere dikkat edilmelidir bunlardan bahsedecek ve size ip uçları vermeye çalışacağım. Öncelikle oyunda oynayacağımız sınıfı tanıyalım. Crewmate sınıfı temelde katıllerin elinden kaçmaya ve gemiden kurtulmaya çalışırlar bunları yapabilmesi içinde oyunda Crewmate'lere bazı görevler verilmektedir bunları tamamlamaz iseniz oyundaki görev çubuğunuz dolmaz ve gemiden çıkamaz aksine başarısız olursunuz. Görevler genelde kolaydır. Oyunun genel amacı görev yaparken aksiyon yaşatmaktadır bunun için oyunda konuşmak genel olarak yasaklanmıştır konuşma yapma zamanları ya ölmüş birisini bulmak yada şüphelendiğiniz anlarda kırmızı butona bastığınız zamanlardır. Yani kısacası amaçlarınızdan bir başka birtanesi'de haritada gezerken katili bulmaktır. Oyun esnasında yanlız gezmemeye çalışın ancak kimsede pek güvenmeyin.
Konuşmaya geçtiğinizde şüphelendiğiniz kişilerle konuşup karşılıklı yüzleşerek katili bulmalı yalan konuşan kişileri tespit edip gemiden atmalısınız. Genelde oyun modlarında 2 adet katil olur ve gemiden atılma evresi çok önemli bir süreçtir bu süreci doğru yönetebilirseniz katili ivşalar ve kazanmaya bir adım fazla yaklaşmış olursunuz. Katil rolündeki kişiler oyunda belli başlı sizi engellemek için sabotajlar düzenler bunlar sol tarafta ekranda çıkar ve katillerin bozduğu aletleri tamir etmeniz gerekir. Tamiratı yapamaz 'iseniz oyunu kaydersiniz. Görevleri yapmak için haritada ünlem işareti olan yerlere gidip evcut görevleri yapabilirsiniz. Oyundaki katillerin sabotaj düzenledikleri yeri görmek için haritada çıkan renkli okları takip edebilir ve alarm sesine reaksion verebilirsiniz. Güvenlik ve admin odalarında kameralar bulunur onları kullanarak haritayı gözlemleyebilirsiniz.
Konuşmaya geçtiğinizde şüphelendiğiniz kişilerle konuşup karşılıklı yüzleşerek katili bulmalı yalan konuşan kişileri tespit edip gemiden atmalısınız. Genelde oyun modlarında 2 adet katil olur ve gemiden atılma evresi çok önemli bir süreçtir bu süreci doğru yönetebilirseniz katili ivşalar ve kazanmaya bir adım fazla yaklaşmış olursunuz. Katil rolündeki kişiler oyunda belli başlı sizi engellemek için sabotajlar düzenler bunlar sol tarafta ekranda çıkar ve katillerin bozduğu aletleri tamir etmeniz gerekir. Tamiratı yapamaz 'iseniz oyunu kaydersiniz. Görevleri yapmak için haritada ünlem işareti olan yerlere gidip evcut görevleri yapabilirsiniz. Oyundaki katillerin sabotaj düzenledikleri yeri görmek için haritada çıkan renkli okları takip edebilir ve alarm sesine reaksion verebilirsiniz. Güvenlik ve admin odalarında kameralar bulunur onları kullanarak haritayı gözlemleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim, oyunu arada arkadaşlarla oynuyoruz ancak ben yeniyim oyunda. Rehberini okudum, az çok fikir sahibi oldum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)