- Konular
- 295
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 219
- MmoLira
- 1,695
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ender Gözü Yapmak İçin Gerekli Malzemeler
Minecraft'ta, Ender Gözü yapmak için kullanabileceğiniz malzemeler şunlardır
1 Ender İnci
1 Alev Tozu
Envanterinize bir ender inciyi nerden bulacağınızı öğrenelim .
Survival modunda bir enderman öldürerek envanterinize bir ender incisi ekleyebilirsiniz .
Bir enderman bulmakta sorun yaşıyorsanız , bir enderman ortaya çıksın diye saati geceye çevirebilirsiniz.
Ayrıca bir hile kullanarak bir enderman çağırabilirsiniz.
Tabiki Hilesiz Oyun Herzaman Daha İyidir
Hadi Ender Manı Nasıl Daha Kolay Öldürebiliriz Öğrenelim
İPUCU # 1 : Enderman'a ok ve yayla saldırmayın. Ok hedefine ulaşmadan enderman ışınlanacaktır.
İPUCU # 2 : Bir endermana saldırırsanız, sırtınızın sağlam bir yere yasladığınızdan emin olun, böylece enderman arkanıza ışınlanamaz ve sizi gafil avlayamaz.
Endermana saldırdığınızda hasar aldıkça pembeye dönecektir.
Ve Enderman'ı öldürdüğünüzde, bir ender incisi düşecek.
inciyi kaybolmadan önce aldığınızdan emin olun. envanterinizde saklayın çünkü değerli bir incidir
Minecraft'ta Alev Tozu nasıl yapılır ?
Alev Tozu yapmak için gerekli malzemeler
Minecraft'ta, alev tozu üretmek için kullanabileceğiniz malzemeler şunlardır
1 Adet Alev Çubuk
Hayatta Kalma Modunda Alev Tozu nasıl üretilir
1. Üretim Menüsünü açın
2. Blaze Powder yapmak için Öğeler ekleyin
Alev tozu yaparken, alev çubuğunu üretim ızgarasındaki herhangi bir kutuya yerleştirebilirsiniz. Bu örnekte, yangın çubuğunu orta kutuya yerleştirdik.
Artık üretim alanını doğru eşya ile doldurduğunuza göre, sağdaki kutuda 2 alev tozu görünecektir.
Ve alev tozunuz envanterinizde olacaktır
Hayatta Kalma Modunda bir Ender Gözü nasıl yapılır ?
1. Üretim Menüsünü açın
2. Ender Gözü yapmak için Öğeler ekleyin
Bir kitap hazırlarken, ender inci ve alev tozunun aşağıdaki resimdeki gibi tam olarak yerleştirilmesi önemlidir. İkinci sırada ikinci kutuda 1 ender inci ve üçüncü kutuda 1 alev tozu bulunmalıdır. Bu, bir ender gözü için Minecraft işçiliği tarifidir.
Artık üretim alanını doğru eşyaları doldurduğunuza göre, ender gözü sağdaki kutuda görünecektir.
3. Enderin Gözünü Envantere Taşıyın
Ender gözü'nü oluşturduğunuzda, yeni eşyayı envanterinize taşımanız gerekir.
Tebrikler, Minecraft'ta Ender Gözünü yaptınız!
Minecraft'ta, Ender Gözü yapmak için kullanabileceğiniz malzemeler şunlardır
1 Ender İnci
1 Alev Tozu
Envanterinize bir ender inciyi nerden bulacağınızı öğrenelim .
Survival modunda bir enderman öldürerek envanterinize bir ender incisi ekleyebilirsiniz .
Bir enderman bulmakta sorun yaşıyorsanız , bir enderman ortaya çıksın diye saati geceye çevirebilirsiniz.
Ayrıca bir hile kullanarak bir enderman çağırabilirsiniz.
Tabiki Hilesiz Oyun Herzaman Daha İyidir

Hadi Ender Manı Nasıl Daha Kolay Öldürebiliriz Öğrenelim
İPUCU # 1 : Enderman'a ok ve yayla saldırmayın. Ok hedefine ulaşmadan enderman ışınlanacaktır.
İPUCU # 2 : Bir endermana saldırırsanız, sırtınızın sağlam bir yere yasladığınızdan emin olun, böylece enderman arkanıza ışınlanamaz ve sizi gafil avlayamaz.
Endermana saldırdığınızda hasar aldıkça pembeye dönecektir.
Ve Enderman'ı öldürdüğünüzde, bir ender incisi düşecek.
inciyi kaybolmadan önce aldığınızdan emin olun. envanterinizde saklayın çünkü değerli bir incidir

Minecraft'ta Alev Tozu nasıl yapılır ?
Alev Tozu yapmak için gerekli malzemeler
Minecraft'ta, alev tozu üretmek için kullanabileceğiniz malzemeler şunlardır
Hayatta Kalma Modunda Alev Tozu nasıl üretilir
1. Üretim Menüsünü açın
2. Blaze Powder yapmak için Öğeler ekleyin
Alev tozu yaparken, alev çubuğunu üretim ızgarasındaki herhangi bir kutuya yerleştirebilirsiniz. Bu örnekte, yangın çubuğunu orta kutuya yerleştirdik.
Artık üretim alanını doğru eşya ile doldurduğunuza göre, sağdaki kutuda 2 alev tozu görünecektir.
Ve alev tozunuz envanterinizde olacaktır
Hayatta Kalma Modunda bir Ender Gözü nasıl yapılır ?
1. Üretim Menüsünü açın
2. Ender Gözü yapmak için Öğeler ekleyin
Bir kitap hazırlarken, ender inci ve alev tozunun aşağıdaki resimdeki gibi tam olarak yerleştirilmesi önemlidir. İkinci sırada ikinci kutuda 1 ender inci ve üçüncü kutuda 1 alev tozu bulunmalıdır. Bu, bir ender gözü için Minecraft işçiliği tarifidir.
Artık üretim alanını doğru eşyaları doldurduğunuza göre, ender gözü sağdaki kutuda görünecektir.
3. Enderin Gözünü Envantere Taşıyın
Ender gözü'nü oluşturduğunuzda, yeni eşyayı envanterinize taşımanız gerekir.
Tebrikler, Minecraft'ta Ender Gözünü yaptınız!