yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı [DESTEK] Damage Ayarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ichbinhs17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Arkadaşlar serverimde damage ayarlamakta problemler yaşıyorum ve bir türlü halledemedim. Olması gereken damageleri, düzlerin kaç k girmesi gerektiğini biliyorum ama bir türlü bunları uygulayamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Çözüm
düzleri ayarlamak için oyundaki yarı insan oranını ayarla örneğin düz 1.5 2k vurmasını isityorsan yarı insan toplamda 90 olsun.
skillerdeki damageyi ayarlamak istiyorsan.
skill protodan ayarlayabilirsin
Düzleri ayarlamak istiyorum ancak her karakterin farklı olması lazım. Mesela Ninja düz 1.6 - Savaşçı 1.8 Gibi bunları Triton kılıcının hasarını değiştirip ayarlarım diye tahmni ediyorum da onun dışında ilk defa karşı karşıya olduğum bir sorun var. düzleri vururken küsürat var. Yani düz şuan 1.5 vuruyor ama arada bir 400-300 gibi küçük hasarlar var yansıtma v.s olduğunu düşündüm hiçbir yerde bulamadım göremedim bu hasar nereden geliyor kaldırmak istiyorum ama bulamadım
düzleri ayarlamak için oyundaki yarı insan oranını ayarla örneğin düz 1.5 2k vurmasını isityorsan yarı insan toplamda 90 olsun.

Düzleri ayarlamak istiyorum ancak her karakterin farklı olması lazım. Mesela Ninja düz 1.6 - Savaşçı 1.8 Gibi bunları Triton kılıcının hasarını değiştirip ayarlarım diye tahmni ediyorum da onun dışında ilk defa karşı karşıya olduğum bir sorun var. düzleri vururken küsürat var. Yani düz şuan 1.5 vuruyor ama arada bir 400-300 gibi küçük hasarlar var yansıtma v.s olduğunu düşündüm hiçbir yerde bulamadım göremedim bu hasar nereden geliyor kaldırmak istiyorum ama bulamadım

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri