farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Chat Enginde Pointer bulmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ApexTRR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 934

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam,
Chat engine'de pythonda karsiligi olan bu fonksiyonlarin pointerlarini nasil bulabiliriz ? aratmamiz gereken seyler nedir yardim edecek var mi ?
player.PickCloseItem
player.GetTargetVID
net.SendOnClickPackage
chr.MoveToDestPosition

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba,
İşin CE tarafı hakkında bir şey diyemem ama yazdığın fonksiyonların ikisi GF tarafından kaldırıldı.
• player.PickCloseItem() ve • chr.MoveToDestPosition()
Py ile uğraşacaksan zaman kaybetme diye söylemek istedim. İtem toplama ile ilgili alternatif olarak OnKeyDown() fonksiyonu var Z tuşuna bastırabilirsin. CE ile pointer bulma işi biraz meşakatli bir iş. Memory yapısına aşina olmak gerekiyor. Yoksa herşey çok karışık ,içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Başlangıç olarak fonksiyonlar yerine bazı değerlerin pointerlarını bulmaya çalışabilirsin. Ben aşinayım o işlere diyorsan dediğim gibi Memory View kısmına bak. Pointer Scanner verimli bir şekilde nasıl kullanılır onu araştır, zira artık oyunu debug ederek pointer bulamıyoruz. CrypTect amca yakalıyor ( bir kaç denemeden sonra ban atıyorlar dikkat et ) Şimdiden kolay gelsin, başarılar..
Merhaba,
İşin CE tarafı hakkında bir şey diyemem ama yazdığın fonksiyonların ikisi GF tarafından kaldırıldı.
• player.PickCloseItem() ve • chr.MoveToDestPosition()
Py ile uğraşacaksan zaman kaybetme diye söylemek istedim. İtem toplama ile ilgili alternatif olarak OnKeyDown() fonksiyonu var Z tuşuna bastırabilirsin. CE ile pointer bulma işi biraz meşakatli bir iş. Memory yapısına aşina olmak gerekiyor. Yoksa herşey çok karışık ,içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Başlangıç olarak fonksiyonlar yerine bazı değerlerin pointerlarını bulmaya çalışabilirsin. Ben aşinayım o işlere diyorsan dediğim gibi Memory View kısmına bak. Pointer Scanner verimli bir şekilde nasıl kullanılır onu araştır, zira artık oyunu debug ederek pointer bulamıyoruz. CrypTect amca yakalıyor ( bir kaç denemeden sonra ban atıyorlar dikkat et ) Şimdiden kolay gelsin, başarılar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri