melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minecraft: Java Edition - Kayıp DLL Hatası Çözümü (Missing DLL Fix)

ßyMesMes

'Sıradışı Emekli Admin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Paylaşım
Konular
5,330
Çözüm
54
Online süresi
1mo 20d
Reaksiyon Skoru
6,396
Altın Konu
425
Başarım Puanı
514
MmoLira
-2,509
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

minecraft dll hatası çözümü.png

Merhaba turkmmo okurları. Yine sık rastlanan bir Minecraft hatasının çözümünü sizler için hazırladım. Minecraft oyuncularının kabusu olan DLL hatalarının genel çözümünü sizler için hazırladım. Bu hata sadece Java sürümünde karşınıza çıkar ve çözüm ona özeldir. Diğer sürümlerde bu hata ile karşılaşmazsınız. Sorununuzu çözemezseniz konuya yorum olarak yazabilir veya bana özel mesaj ile her daim ulaşabilirsiniz. Sorununuzun çözümüne yardımcı olurum.

Minecraft: Java Edition başlatıcısını açtıktan sonra bu hatayla karşılaşma şansınız vardır.

“Başlatıcı çekirdeği C:\Program Files (x86)\Minecraft Launcher\game\launcher.dll: LoadErrorNotPresent'ten yüklenemedi”

Endişelenmeye gerek yok. Bu sorunla karşılaşırsanız, tek yapmanız gereken yazılım güncellemeleri için bilgisayarınızı kontrol etmektir. Her şeyin güncel olduğundan emin olmak için bu talimatları izleyin.

Bilgisayarınızın ihtiyaç duyabileceği güncellemeleri kontrol edin ve uygulayın. Özellikle, herhangi bir grafik kartı veya sistem güncellemeleri.
Güncellemeler tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Buradan güncellemeleriniz iyi gitmelidir. Yazılımı güncelleyerek, uygulamanın açılmasını engelleyen başlatıcıda bulunamayan eksik dosyalar yüklenir. Tüm güncellemeleri eksiksiz yaptığınızdan emin olun.
Sorunu çözebildiniz mi? Değilse, sorununuzla ilgili olabilecek diğer makaleler için Minecraft Hatalar, Çözümleri, Teknik Yardım'a geri dönmek için burayı tıklayın.

Hepinize iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim ! Bir sonraki hata çözüm konusunda görüşürüz!

merhaba ben dediğini çözümü yaptım bilgisayarı güncelledim yeniden başlattım yeniden aynı hatayı verdi başka çözüm varmı hatta launcher.dll indirdim gene olmadı

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.:) Eline sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri