Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama + The Fate Of Atlantis DLC Türkçe Yama (ÜCRETSİZ) 2020 2020-07-21

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Assassin's Creed Odyssey The Fate Of Atlantis Türkçe Yama Tamamen Ücretsizdir.

Merhaba sevgili TurkMMO takipçileri.
Tüm oyunlarla ilgili yamaları Turkmmo Forumu olarak sizlerle buluşturmaya başladık. Artık TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takipte kalarak tüm güncel oyun yamalarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama (ÜCRETSİZ) yamasının güncel sürümüdür.
Assassin’s Creed Odyssey oyununun DLC ile birlikte tam sürümüne ait %100 sorunsuz ve tüm kelimeler 1e1 şekilde çevirilmiş yamadır. Sorunsuz şekilde kurulum gerçekleştirip oyununuzu Türkçe yapabilirsiniz.
Yama içeriğinde ana hikayeler, yan görevler ve diğer tüm içerikler dahil herşey Türkçe'dir. Türkçe dil desteği ile hikayeyi daha kolay anlayacak ve dil sorunu çekmeyeceksiniz.
Daha gerçekçi bir Assassin's Creed deneyimi yaşayacaksınız.

Yamadan Görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 26967
Ekli dosyayı görüntüle 26968
Ekli dosyayı görüntüle 26969
Kurulum:
Kurulum için rar içindeki dosyaları oyunun dizinine atıp Yama Kurulum.bat çalıştırın.
merhablar. yama kurulumunu yaptım lakin (kurulum devam ediyor %83 tamamlandı esc tusuna basarak giriş ekranı na geri dönün) diye ekranın sağ üstün de yazı geliyor ama oyun açılmıyor. sebebini öğrenebilirmiyim çözümü varmıdır.

Selamlar . Benim oyun versiyonu 1.0.6. Hem buradaki hem diğer sayfadaki 1.9 gb lık dosyayı ayrı ayrı denedim ikisinde de oyunu açmaya çalıştığımda açılmadı. 1.0.6 versiyonuyla uyumlu çalışan bir türkçe yama var mı? ya da ben yanlış mı kurulum yapıyorum? bilenler yardım edebilirse sevinirim.

Arkadaşlar hem ana oyun hem de dlc'nin linki verdim. Ben de makine çevirinin discord hesabında aratarak buldum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri