mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı 50k files hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alone020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

archiver.exe uygulama hatası (0xc000007b) uygulama duzgun calıstıralamadı hatası alıyorum pack editlerken yardımcı olabilecek varmı

Çözüm
0xc000007b hatası ile karşılaştığınız program veya uygulamaya sağ tıklayıp özellikler sekmesine gidin Uyumluluk seçeneğinin altında bulunan Yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin Ardından bilgisayari kapatarak yeniden başlat Daha sonra programı yeniden açıp denermisin
aynı hatayı bende alıyorum dedıklerını yaptım ama olmuyor nedense Baska bı cozumu varmdır
0xc000007b hatası ile karşılaştığınız program veya uygulamaya sağ tıklayıp özellikler sekmesine gidin Uyumluluk seçeneğinin altında bulunan Yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin Ardından bilgisayari kapatarak yeniden başlat Daha sonra programı yeniden açıp denermisin

aynı hatayı bende alıyorum dedıklerını yaptım ama olmuyor nedense Baska bı cozumu varmdır

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri