noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Basit Upgrade tekniklerini Paylarmsnz....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 463

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mrb herkese benim bir sorum olcaktı.Sürekli dts ksıyorum fp isindeyim ve biraz para kazanmak istiyorum.Ancak upgrade nedense cok cazip gelmiyor.Şöyleki

+5 fpleri topluyorum bunları +7 kadar basarken hiçbi str dex hp bonus basmadan direk basıyorum. 14 fpnin ancak dilimki 6. kutuya kagıt koydugumda en az 11-12 tanesi +6 oluyor.Daha sonra farklı kutulara koyuyorum sonuç ise gecen 14 te 5tanesi bugun ise 12 tanede 2 tanesi 7 oldu.+8 basmak istiyorumancak elimde 10 fp olsa 10bus 26-27 m 10-15 m esya yalsam 40 milyonu gececek ve daha bonus bamam gerekecek böyle düşündümde hiç cazip gelmiyor.....

Diğer acıdan elde ettim bonussuz +7 leri bonus basıp satmak istedimde ise 14 fpnin 5i +7 oluyor ve bunun 2 tanesi bonuslu saglam cıkıyor yani oranlar çok düşük. Sizden ricam bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim

1)+8 fp basarken nasıl bir yöntem izlemeliyim....(bonusları nzman basmalıyım vs..)

2)Basit olarak +7 str dex hp bonulu fp basabilmem nasıl bir yol izlemeliyim.veya hiç bonusuz +7 bas sat gitsinmi yapmalıyım :D

cidden +7 de bile oranlarım cok düşük ... Şimdiden yorumlarınız için sonsuz tşkler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri