bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Basit Upgrade tekniklerini Paylarmsnz....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 463

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb herkese benim bir sorum olcaktı.Sürekli dts ksıyorum fp isindeyim ve biraz para kazanmak istiyorum.Ancak upgrade nedense cok cazip gelmiyor.Şöyleki

+5 fpleri topluyorum bunları +7 kadar basarken hiçbi str dex hp bonus basmadan direk basıyorum. 14 fpnin ancak dilimki 6. kutuya kagıt koydugumda en az 11-12 tanesi +6 oluyor.Daha sonra farklı kutulara koyuyorum sonuç ise gecen 14 te 5tanesi bugun ise 12 tanede 2 tanesi 7 oldu.+8 basmak istiyorumancak elimde 10 fp olsa 10bus 26-27 m 10-15 m esya yalsam 40 milyonu gececek ve daha bonus bamam gerekecek böyle düşündümde hiç cazip gelmiyor.....

Diğer acıdan elde ettim bonussuz +7 leri bonus basıp satmak istedimde ise 14 fpnin 5i +7 oluyor ve bunun 2 tanesi bonuslu saglam cıkıyor yani oranlar çok düşük. Sizden ricam bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim

1)+8 fp basarken nasıl bir yöntem izlemeliyim....(bonusları nzman basmalıyım vs..)

2)Basit olarak +7 str dex hp bonulu fp basabilmem nasıl bir yol izlemeliyim.veya hiç bonusuz +7 bas sat gitsinmi yapmalıyım :D

cidden +7 de bile oranlarım cok düşük ... Şimdiden yorumlarınız için sonsuz tşkler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri