🚩 Güneş Hosting 🚩 |⭐Ücretsiz Oyun içi Destek ⭐| ✅ Yüksek Online'lı Referanslar ✅| Yeni Özel Saldırı Koruma | ✅ 6/12 Whaatsap Anlık Destek ✅

5.00 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hizmetlernden gayet memnun kaldım saat sınırı olmadan yardımlarını esirgemiyorlar
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Siz müşterilerimize çözüm odaklı çalışmaktan keyif duyuyoruz

Hayırlı olsun adresinizi neden gizlediniz

Hayırlı olsun adresinizi neden gizlediniz
Merhaba gizlenmemiş halini Belge doğrulama kodundan ve site içerisinden ulaşabilirsiniz. Bi nedeni yok ama gizleme gereksinimi duydum teşekkür ediyorum yorumunuz için

Son düzenleme:
Başka firmadan alışveriş yaparken 5 kere düşüyorsanız buradan alırken 3 kere düşünmeniz yeterli.Sahibini tanımam ama bu şekilde bozmadan ilerlerse bi süre sonra yıllarca bu işi yapıp paraya doymuş bilişimleri geçeceğine kalıbımı basarım.

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Amacımız kaliteyi isteyip sorunsuz alışveriş yapmak isteyen müşterilere ulaşıp sorunsuz hizmet vermektir.İnanın kurumsal firma cümleleri kullanıp göz boyamak istemiyorum.Lakin sizlere şunu diyebiliriz;
Tüm müşterilerimizi kendi yerimize koyup hizmet saglıyoruz Yorumunu için tekrardan teşekkür ederim İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)