Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
@atakanbakir sayesinde dikaktimi çekti ve bu sorunu çözdüm fakat kadim efsunu nasıl süresiz hale getiririm yani tek kullanımdakayboluyor. char_itemde 71051 i arayarak item->SetCount(item->GetCount() - 0); şekline getirdim olmadı ?? yardımcı olursnaız sevinirim.
cmd ve cmd general eklenecekleri eklememişsiniz gönderilen paket kaynak dosyalarında bulunmuyor demekki src kısmını iyi kontrol edin tüm eklenecekleri eklemelisiniz.
cmd ve cmd general eklenecekleri eklememişsiniz gönderilen paket kaynak dosyalarında bulunmuyor demekki src kısmını iyi kontrol edin tüm eklenecekleri eklemelisiniz.
Teşekkür ederim service h yi eklemeyi unutmuşum farkettim sayende dikkatli bakarak
ama 2-3 sorun daha var..
bu metin2 tc ninkini eklemiştim ama 4 lüymüş bugün 5 li olanına göz atacağım. 1.sorun bu tabi 2.sorun efsun seceneği sayfanin sağ köşesine gidiyor sürekli. 3.sorun ise kadim efsun yok oluyor kullanım sonrası yine 4.sorun efsunlama sonrası chatte Türkçe yazmıyor.. inşallah 5 lisini eklediğimde böyle sorunlarla karşılaşmam