- Katılım
- 20 Nis 2019
- Konular
- 5,130
- Mesajlar
- 19,082
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Trabzonsporlu futbolcular, Fenerbahçe zaferlerini 30 bin feet yükseklikte kutladılar. Uçakta tüm takım kolbastı oynadı, keyifli anlar yaşandı.
Türkiye Kupası rövanş maçında Karadeniz temsilcisi, Kanarya'yı Kadıköy'de 3-1 yenerek finale yükseldi. Bordo-mavili oyuncuların soyunma odasında başlayan, takım otobüsünde devam eden sevinçleri, uçakta 30 bin feete kadar taşındı. Trabzonsporlu oyuncuların gece yarısı İstanbul'dan Trabzon'a dönüş yolculukları bir hayli keyifli geçti. Bordo-mavili takımın yıldızları uçakta horon ve kolbastı oynayarak zaferlerini kutladılar. Afrikalı oyuncuların da kıvrak danslarıyla onlara eşlik etmeleri uçaktaki neşeyi katladı. Yöneticilerin de bir hayli mutlu oldukları gözlendi.



