- Konular
- 194
- Online süresi
- 6ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 234
- TM Yaşı
- 5 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 5,419
- DevLira
- 192
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Sorunu Kime Sorduysam 5 6 Kişiye Sordum Cözüm yolunu Bi Söylemediler Benim Aklıma Gelen Socketlerde Sorun Var Gibi Safralı gözüküyor bazı itemler bazılarıda taş slotlarında silah olarak gözüküyor.
alt yapısı reven ayit bi files kendisine ulaşamıyorum o yüzden sizden destek bekliyorum syser veriyordu ilk baslarda ticaret atınca onu cözdüm
safra sorununu cözemedim gerekli kaynak dosyalarını paylaşıyorm bi bakın 2 aydır filesle ugrasıyorm cogu sorunlarını cözdüm bu sorunu cözemedim hiç böyle bişey gelmedi başıma diger fileslerde o yüzden anlamıyorum bu sorunu bilen birisi illa vardır diye düşünüyorum .
Gerekli Kaynak Dosyaları .
MT2Dev MaviAy44 xefsane0 Eric Bloodaxe
AsiLZаde stlgolden Tungа 000111000
paste2.org
paste2.org
paste2.org
paste2.org
paste2.org
paste2.org
paste2.org
alt yapısı reven ayit bi files kendisine ulaşamıyorum o yüzden sizden destek bekliyorum syser veriyordu ilk baslarda ticaret atınca onu cözdüm
safra sorununu cözemedim gerekli kaynak dosyalarını paylaşıyorm bi bakın 2 aydır filesle ugrasıyorm cogu sorunlarını cözdüm bu sorunu cözemedim hiç böyle bişey gelmedi başıma diger fileslerde o yüzden anlamıyorum bu sorunu bilen birisi illa vardır diye düşünüyorum .
Gerekli Kaynak Dosyaları .
MT2Dev MaviAy44 xefsane0 Eric Bloodaxe
AsiLZаde stlgolden Tungа 000111000
Paste2.org - Viewing Paste z57Ih3yZ
Paste2.org - Viewing Paste HHFenbJ4
Paste2.org - Viewing Paste cBys8Ge2
Paste2.org - Viewing Paste OcNPsOKf
Paste2.org - Viewing Paste BvsFzGX1
Paste2.org - Viewing Paste 26Xh2fsH
Paste2.org - Viewing Paste gC4WfXXE
Son düzenleme: