HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba.
Sizlere tekrardan bilgili şeyler sunmak nasip oldu, ben de bunu değerlendiriyorum.
Fazla uzatmadan konumuza geçelim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtem Kodları Nedir?
İtem Kodları, özellikle çok oyunculu sunucularda, wand yani (world edit) kullanırken büyük bir alan yaparken veya kendinize bir ev yaparken yapmak istediğiniz bloğun direk olarak //set (item kodu) olarak yapmanıza yardımcı olan kodlardır.
Bugün sizlere bu kodların fotoğraflarını paylaşmak istedim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtem Kodları
(ilk 2 resim karışık verilmiştir.)
Genel olarak kodlara bakacak olursak;
Umarım yararlı olmuştur.
Sizlere tekrardan bilgili şeyler sunmak nasip oldu, ben de bunu değerlendiriyorum.
Fazla uzatmadan konumuza geçelim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtem Kodları Nedir?
İtem Kodları, özellikle çok oyunculu sunucularda, wand yani (world edit) kullanırken büyük bir alan yaparken veya kendinize bir ev yaparken yapmak istediğiniz bloğun direk olarak //set (item kodu) olarak yapmanıza yardımcı olan kodlardır.
Bugün sizlere bu kodların fotoğraflarını paylaşmak istedim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtem Kodları
(ilk 2 resim karışık verilmiştir.)
Genel olarak kodlara bakacak olursak;
Umarım yararlı olmuştur.
Son düzenleme: