Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Gm güvenle alakalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ForMadLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 168

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Teknik destek ve teknik bilgi icin bi arkadaşla çalışmayı düşünüyorum. Fakat bu kişi bizim tüm mysql navicat girip çıkacak. Bunun zararı ne olur bize. Yanı nasıl güvenicez o kişiye. Oyunda nasıl bir yetki vericez. Bu şifreleri vermiycez mi nasıl yapicaz bu işlemi. Beni bir aydınlatır misiniz. Sonuçta hiç tanımadığınız bir insan. Binlerce lira harcayıp uzun vadeli bi server açacaksın. Paramızı çöp etmesin yanı. Nasıl secicez doğru kişiyi ?

Çözüm
Kimi zaman GM ilanlarından Kimi zamanda ücretli kısımdan birisiyle anlaşıyor ayrıca pek bilginiz yoksa birine güvenmekten başka şansınız yok veya başka bilen birisiyle de birlikte iş yapabilirsiniz. Files düzenlemek öyle kolay değildir. Uzaktan bilgisayar aracılığı ile source düzenletebilir izleyebilir veya belirli dosyaları atar düzenletirsiniz ve onları inceleyip öyle ekleme yaparsınız.
Uzaktan yapicam heralde başka çözümü yok.
Merhabalar @ForMadLen ,

Teknik destek için source verecekseniz maalesef bir çözümü yok. Lakin filesin warez olmasına karşın oyunu düşürecek veya oyunu kapatacak kodlar ekleyebilirsiniz. Lisans eklemenizi öneririm. Gerçi sourcesi olduğu zaman bu yazdıklarım kaldırılabilir. Teknik ekip için düşünceleriniz nedir source vermek mi? Tam olarak nasıl bir düşünceniz var.

Merhabalar @ForMadLen ,

Teknik destek için source verecekseniz maalesef bir çözümü yok. Lakin filesin warez olmasına karşın oyunu düşürecek veya oyunu kapatacak kodlar ekleyebilirsiniz. Lisans eklemenizi öneririm. Gerçi sourcesi olduğu zaman bu yazdıklarım kaldırılabilir. Teknik ekip için düşünceleriniz nedir source vermek mi? Tam olarak nasıl bir düşünceniz var.

yani filesi editleme görevi vericem o arkadaşa. Ben yapamıyorum o yapacak teknik Bilgi işlerini. Bunun icin nasıl güvenebilirim Nasıl bir yol izleyebilirim. Teamwiever ile yapsak ip adresi şifre yine herseye öğrenecek. Bu insanlar gm ilanları bölümünden gm alıyorlar yanlarına. Nasıl oluyor yanı bu. Çözemedim bir türlü.

yani filesi editleme görevi vericem o arkadaşa. Ben yapamıyorum o yapacak teknik Bilgi işlerini. Bunun icin nasıl güvenebilirim Nasıl bir yol izleyebilirim. Teamwiever ile yapsak ip adresi şifre yine herseye öğrenecek. Bu insanlar gm ilanları bölümünden gm alıyorlar yanlarına. Nasıl oluyor yanı bu. Çözemedim bir türlü.
Kimi zaman GM ilanlarından Kimi zamanda ücretli kısımdan birisiyle anlaşıyor ayrıca pek bilginiz yoksa birine güvenmekten başka şansınız yok veya başka bilen birisiyle de birlikte iş yapabilirsiniz. Files düzenlemek öyle kolay değildir. Uzaktan bilgisayar aracılığı ile source düzenletebilir izleyebilir veya belirli dosyaları atar düzenletirsiniz ve onları inceleyip öyle ekleme yaparsınız.

Uzaktan yapicam heralde başka çözümü yok.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri