Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
m2bob kullanan arkadaşlar ben simya çarları kastım ve otomatik bobu açtığım gibi kendilerinin cor kasmaya başlamasını istiyorum böyle bir ayar oldugunu bılıyorum lakin ypamıyorum yardımcı olur musunuz?
Hile ekranında simya bölümünde 5 cor olunca kapat seçeneği var onu aktif et.(Diğer ayarları yaparsınız)
Start/Stop manager ile tüm hesapların 1. karakterini (slotunu) saat 03:00 da başlatacak şekilde ayarla.
Daha sonra start stop manager da 2. ayar bölümünde örneğin 1 numaralı client in 2. charını, 1 numaralı clientin 1. charın kapatılınca olarak seç ve "add new client event(second line)" tuşuna bas.
Bunu tüm hesapların tüm karakterleri için gir.
Bu cevap işinizi görmediyse M2-Bob'un forumunda bulabilirsiniz istediğiniz cevabı.
Start/Stop manager ile tüm hesapların 1. karakterini (slotunu) saat 03:00 da başlatacak şekilde ayarla.
Daha sonra start stop manager da 2. ayar bölümünde örneğin 1 numaralı client in 2. charını, 1 numaralı clientin 1. charın kapatılınca olarak seç ve "add new client event(second line)" tuşuna bas.
Bunu tüm hesapların tüm karakterleri için gir.
Bu cevap işinizi görmediyse M2-Bob'un forumunda bulabilirsiniz istediğiniz cevabı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)