Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nesne Market HTTP HTTPS Sorunu

• Konuyu başlatan andrio
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 605

andrio

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
12
Online süresi
12183s
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
111
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 25 Gün
MmoLira
136
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Nesne Markete Girişte Sayfa Bozuluyor Daha Sonra İkinci Kez Çıkan Ekranda Nesne Markete Tıklayınca Düzeliyor
Şunu Fark ettim Bozuk Olan Sayfanın Adres Çubuğu HTTPS İle Başlıyor Düzgün Olan İse HTTP Olarak Başlıyor
.htaccess i Bi arkadaştan aldın daha önce buna benze bir sorun yaşadım düzelttim yönlendirme sorunu var sanırım ama nasıl düzelteceğim hakkında hiç bir fikrim yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
jkh.jpg

Merhaba Benim paylaşığım market panelimi acaba ?

Merhaba Benim paylaşığım market panelimi acaba ?
Kardeşim Öncelikle Konuya Cevap Verdiğin İçin Teşekkür Ederim
Şuan Tam Olarak Sizin Paylaştığınız Dosyalar mı Hatırlamıyorum dosyanın adı ''tr'',WMCP Yeni Market Paneli Yazıyordu Sanırım Konunun Başlığında WMCP Panel'e kurdum
Daha önce HTTP Olan Bir Siteye Kurdum Aynı Hatayı Aldım Daha Sonra Bi Arkadaş .htaccess i Değiştir Verdiğim Kodlar İle Dedi
Değiştirdim ve Sorun Çözüldü Ancak Şuanda HTTPS Olan Siteye Kurduğumda URL'den ''S'' i Silip HTTP Olarak Yazdığımda Marketede Düzgün Giriş Yapıyor Sitedede Herhangi Bir Sorun Olmuyor Ama HTTPS Olarak Değiştirmeden Devam Edersem Örneğin Sitede Karakter Sıralamasına Girdim Diyelim Beyaz Ekrand Sadece Yazılar Çıkıyor. @AsiLZаde Tekrardan Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
Kardeşim Öncelikle Konuya Cevap Verdiğin İçin Teşekkür Ederim
Şuan Tam Olarak Sizin Paylaştığınız Dosyalar mı Hatırlamıyorum dosyanın adı ''tr'',WMCP Yeni Market Paneli Yazıyordu Sanırım Konunun Başlığında WMCP Panel'e kurdum
Daha önce HTTP Olan Bir Siteye Kurdum Aynı Hatayı Aldım Daha Sonra Bi Arkadaş .htaccess i Değiştir Verdiğim Kodlar İle Dedi
Değiştirdim ve Sorun Çözüldü Ancak Şuanda HTTPS Olan Siteye Kurduğumda URL'den ''S'' i Silip HTTP Olarak Yazdığımda Marketede Düzgün Giriş Yapıyor Sitedede Herhangi Bir Sorun Olmuyor Ama HTTPS Olarak Değiştirmeden Devam Edersem Örneğin Sitede Karakter Sıralamasına Girdim Diyelim Beyaz Ekrand Sadece Yazılar Çıkıyor. @AsiLZаde Tekrardan Teşekkür Ederim

Bana özelden bilgilerinizi atarsanız yardımcı olayım:)

@admin Konu kapatılabilir çözülmüştür tarafımca

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri