Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yalnızca Büyük Projeler 1-120 Klasmanı Uzmanlık Alanım

zonyak1

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
3
Online süresi
10790s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
54
TM Yaşı
8 Yıl 11 Ay 20 Gün
MmoLira
44
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız :Onurcan
Soyadınız :Sezer
Yaşınız :22
Yaşadığınız Yer :Antalya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Rohan2,Norins2,Payitaht2
Günlük Online Süreniz :4-8 saat arası
Özellikleriniz : İsmim Onur 22 yaşındayım 12 yaşımdan beri dönemsel olarak metin2 oynuyorum farm serverlerde uzmanlık derecesinde deneyim ve bilgiye sahibim.Geçen sene ocak ayından beri dönem dönem Avcı-TGM-GM-Tester GM-Discord Admin olarak çalıştım 6 aydır normal oyuncu olarak rohan2global de mordor sunucunda oynadım ve yapılabilicek farma ve ws ye ait ne varsa yaptım kendimi denemek amaçlı epsiz serilerde bile karakterlerimi hazırladım tabiri caizse 1-120 serverlerin kurduyum herkesden önce gelişir ve çok iyi piyasa takip ettiğim için envanterimle wonlarla dolar ama farm ve oyunculuktan sıkıldığım için yönetim ekibinde yer almak istiyorum lakin kıytırık bilişim sunucularından alınan 50-100 liralık sunucular içinde bir emek sarf etmeceğimi söylemek istiyorum.Benimle çalışmak isteyen arkadaşlar için pasif durumdaki eski discord odamızda benimle görüşebilirsiniz.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :ayrıca özel mesajdan da ulaşabilirsiniz
Diğer / Ek :

Moderatör tarafında düzenlendi:
Numara atarmisin yeni serverime dusunuyorum seni

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri