Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Mob Damage Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quadrapim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba

Az önce oyunuma bir mob paketi ekledim, fakat moblarda bir sıkıntı var, Moblar benden uzaktayken cesaret pelerinin bastığım anda daha yanıma gelmeden damage atmaya başlıyor. Nasıl çözebilirim konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Çözüm
Arkadaşlar Merhaba

Az önce oyunuma bir mob paketi ekledim, fakat moblarda bir sıkıntı var, Moblar benden uzaktayken cesaret pelerinin bastığım anda daha yanıma gelmeden damage atmaya başlıyor. Nasıl çözebilirim konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Mobların animasyon hızı vb. ile mob protodaki özellikleri uymuyor. Mob protoda atıyorum yabani köpek kodu kopyalanmış ama kendisi zombi gibi.
Arkadaşlar Merhaba

Mobların animasyon hızı vb. ile mob protodaki özellikleri uymuyor. Mob protoda atıyorum yabani köpek kodu kopyalanmış ama kendisi zombi gibi.

Son düzenleme:
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri