ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba herkese iyi forumlar
Altyapılık fileste kendimi geliştirmek istiyorum lakin source build etmeyi bilmiyorum her yeri aradığım halde insanlar source nasıl düzenlenir gösterip source build etmeyi göstermiyor her konuda böyle oluyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa gerçekten mutlu olurum
--------------
Sorunumu şöyle çözdüm Kullandığım files Visual Studio 2013 te çalışıyormuş sizde bence hatasız bir build için kullanın benim sorunum böyle çözüldü en azından Client Build böyle
game build ederken yaşadığım sorunda gamesource içindeki Extent ve Serveri yani klasörün içindekileri direkt olarak /usr/src/açtığım klasöre attım ve sorunsuz build ettim
Game source build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server/game/src
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
Db Build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server/db/src
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
Komple build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server
gmake clean
gmake all
Başka sormak istediğin birşey varsa yaz agam
Merhaba herkese iyi forumlar
Altyapılık fileste kendimi geliştirmek istiyorum lakin source build etmeyi bilmiyorum her yeri aradığım halde insanlar source nasıl düzenlenir gösterip source build etmeyi göstermiyor her konuda böyle oluyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa gerçekten mutlu olurum
Game source build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server/game/src
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
Db Build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server/db/src
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
Komple build etmek için
cd /usr/src/SRCADI/Server