HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Normal chatte hızlı yazı yazamıyorum belli bir yerden sonra duruyor örnek:
A enter
A enter
A enter
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter
Chatte mesela 5 yazdığımdan 2sini yazmıyor. Sonra daha seri yazmaya başlıyorum oyun atıyor ve tekrar girmeye çalıştığımda bağlanıyorsun dediğinde tekrar şifre yazma yerine atıyor oyun channel syser içine şunu yazıyor:
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 3
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Process: SEQUENCE 6703e280 mismatch 0xca != 0x68 header 3
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Process: SEQUENCE_LOG [UNKNOWN]-------------
[109 : 0xaf]
[003 : 0xca]
Bazen altındaki şunlar olmuyr :
2. girmeye çalıştığımda sorunsuz giriyor:
Bu sorun mesela bir yere ışınlanırken veya quest sizi odadan atarken mesela aniden bir şey yazma zamanına denk gelince oyundan atıyor ya o zamanda bu syseri veriyor
A enter
A enter
A enter
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter [Yazmıyor]
A enter
Chatte mesela 5 yazdığımdan 2sini yazmıyor. Sonra daha seri yazmaya başlıyorum oyun atıyor ve tekrar girmeye çalıştığımda bağlanıyorsun dediğinde tekrar şifre yazma yerine atıyor oyun channel syser içine şunu yazıyor:
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 3
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Process: SEQUENCE 6703e280 mismatch 0xca != 0x68 header 3
SYSERR: May 3 00:16:38 :: Process: SEQUENCE_LOG [UNKNOWN]-------------
Bazen altındaki şunlar olmuyr :
2. girmeye çalıştığımda sorunsuz giriyor:
Bu sorun mesela bir yere ışınlanırken veya quest sizi odadan atarken mesela aniden bir şey yazma zamanına denk gelince oyundan atıyor ya o zamanda bu syseri veriyor
Son düzenleme: