HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 2 gündür Bu paneli kurmaya Çalışıyorum. Ve Sonunda Hatayı Bulup Kurmayı Başardım.
Ben bunu 7.3 Php Sürümünde Kurmaya Çalıştığımdan Başaramıyordum. Kodlar Arasında Doleşırken Panelin 5.4 Sürümünde Yazıldığını Gördüm Hostingimi 5.4 sürümüne geri çektiğimde paneli Yükledim. Ama Şimdi şöyle Bir Sorunum var
Mysql Dosyasını navicat a yükleyip ayarlar.php Dosyasınıda Ayarını Yapıp Panele Attığım Halde
1 - İndir.php / kaydol.php / sıralama.php gibi sayfaları açamıyorum
2 - Panelin Oyuncu Sıralaması Kısmında Karakterler Gözükmüyor.
Yardımlarını Bekliyorum
Aşağıda Paylaştığım Resimde Bulunan Herhangi Bir sayfaya tıkladığımda hiçbirşey olmuyor.
Ben bunu 7.3 Php Sürümünde Kurmaya Çalıştığımdan Başaramıyordum. Kodlar Arasında Doleşırken Panelin 5.4 Sürümünde Yazıldığını Gördüm Hostingimi 5.4 sürümüne geri çektiğimde paneli Yükledim. Ama Şimdi şöyle Bir Sorunum var
Mysql Dosyasını navicat a yükleyip ayarlar.php Dosyasınıda Ayarını Yapıp Panele Attığım Halde
1 - İndir.php / kaydol.php / sıralama.php gibi sayfaları açamıyorum
2 - Panelin Oyuncu Sıralaması Kısmında Karakterler Gözükmüyor.
Yardımlarını Bekliyorum
Aşağıda Paylaştığım Resimde Bulunan Herhangi Bir sayfaya tıkladığımda hiçbirşey olmuyor.