ozan30 Level 3 Katılım 20 Eyl 2009 Konular 9 Mesajlar 103 Çözüm 5 Online süresi 1mo 4d Reaksiyon Skoru 23 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 8 Ay 29 Gün Başarım Puanı 115 MmoLira 1,157 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 4 May 2020 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! MERHABA ARKADAŞLAR SOURCE BUİLD EDERKEN ZORLANDIĞIMI BİLDİRMEK İSTERİM 64 BİT MAKİNA ÜZERİNE SOURCEYİ BUİLD EDEBİLİRMİYİZ YANİ KULLANILACAK HALE GETİRMEK MÜMKÜNMÜDÜR ? BİRÇOK DENEMELER YAPTIM FAKAT BAŞARISIZ SONUÇLAR ALDIM KURABİLİCEK VEYAHUT YARDIM EDEBİLECEK BİRİLERİ VARMIDIR ?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! MERHABA ARKADAŞLAR SOURCE BUİLD EDERKEN ZORLANDIĞIMI BİLDİRMEK İSTERİM 64 BİT MAKİNA ÜZERİNE SOURCEYİ BUİLD EDEBİLİRMİYİZ YANİ KULLANILACAK HALE GETİRMEK MÜMKÜNMÜDÜR ? BİRÇOK DENEMELER YAPTIM FAKAT BAŞARISIZ SONUÇLAR ALDIM KURABİLİCEK VEYAHUT YARDIM EDEBİLECEK BİRİLERİ VARMIDIR ?
MT2Dev Cplusplus Katılım 30 Ocak 2020 Konular 50 Mesajlar 812 Çözüm 6 Online süresi 26d 15h Reaksiyon Skoru 735 Altın Konu 1 Başarım Puanı 184 MmoLira 8,746 DevLira 123 Ticaret - 0% 0 0 0 4 May 2020 #2 Öncelikle konu yeri hatalı, soruna gelirsek source dosyalarınızı 32 Bit sistemde build edip 64 Bit sistemde oyunu açarsanız ideal performansı alırsınız, 64 bit ile build edilen game ve db'yi çalıştırmak zordur tecrübeli değilseniz çok uğraştırır. Upvote 0 Downvote
Öncelikle konu yeri hatalı, soruna gelirsek source dosyalarınızı 32 Bit sistemde build edip 64 Bit sistemde oyunu açarsanız ideal performansı alırsınız, 64 bit ile build edilen game ve db'yi çalıştırmak zordur tecrübeli değilseniz çok uğraştırır.