- Konular
- 17
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba metin2panel.com kullanıyorum forumda paylasılan giriş indexleri görüyorum indirip kendime göre editliyorum en son paylasılmıs olan strange2 ındex herşeyini yaptım
css - img - js dosyaları ve 1 tane index dosya editlemesi bitti hosting filezilla baglanıyorum public_html dosyasına atıyorum calısmıyor (public_html/app/wievs/client) gidip kullandıgım temanın ındex atıyorum bbu sefer online sayacı falan bozuluyor tüm bu işlemleri dosya atmadan once filezilladaki dosyayı masaustume atıp yedek alıp test edıyorum
dizin isimlerini degiştirmeye denedim index /site yapıp vs bu işlemi nasıl yaparım bir resimli anlatım yada yazarmısınız lütfen arkadaslar bu konu bir cok ınsanın ısıne yarıcaktır emınım !!!
css - img - js dosyaları ve 1 tane index dosya editlemesi bitti hosting filezilla baglanıyorum public_html dosyasına atıyorum calısmıyor (public_html/app/wievs/client) gidip kullandıgım temanın ındex atıyorum bbu sefer online sayacı falan bozuluyor tüm bu işlemleri dosya atmadan once filezilladaki dosyayı masaustume atıp yedek alıp test edıyorum
dizin isimlerini degiştirmeye denedim index /site yapıp vs bu işlemi nasıl yaparım bir resimli anlatım yada yazarmısınız lütfen arkadaslar bu konu bir cok ınsanın ısıne yarıcaktır emınım !!!
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,327
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,876
- DevLira
- 176
Uygun alana taşındı bana özelden ftp atin kurulumu saglayayim
- Konular
- 17
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 6
ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜR EDERİM .....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...